IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

PODGORICA: Snimak kako je likvidiran MILO ILIĆ,ubica mirno na ulici čekao znak pa sasuo rafal u KAVČANA i pobjegao …(video)

Uprava policije dostavila snimak za sada nepoznate osobe koja se sumnjiči za ubistvo Mila Ilića (28) u Podgorici…

PODGORICA:Crna Gora, Crna Hronika,vijesti, utorak…30.04.2019…20: 05…PODGORICA: Snimak kako je likvidiran MILO ILIĆ,ubica mirno na ulici čekao znak pa sasuo rafal u KAVČANA i pobjegao …(video)

“Policijski službenici su, u koordinaciji i po nalogu tužilaštva, su preduzeli mjere i radnje na rasvetljavanju ovog događaja, kojim su došli do fotografija i snimka na kojoj je jedno za sada nepoznato muško lice…

Postoje sumnje da je lice, na čijem identifikovanju preduzimamo intenzivne aktivnosti, izvršilo krivično dijelo ubistvo na štetu M.I”, saopšteno je prvo iz Uprave policije.

Ilić je ubijen juče oko 16:30 sati u ulici Oktobarske revolucije u Podgorici.

Državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici je na licu mjesta obavio uviđaj zajedno sa policijskim službenicima.

Uprava policije je pozvala građane da, ukoliko prepoznaju osumnjičenog, to prijave na broj 067/184- 840 ili na besplatni broj 122, najbližoj policijskoj stanici ili na drugi način.

Čitaj još:   ULCINJ: VELIKA TRAGEDIJA na Velikoj plaži, reanimacija nije uspela....

“Građani svoja saznanja o ovom licu policiji, pozivom na ove brojeve, mogu saopštiti i anonimno”, dodaju iiz policije.

Kavački klan godinama je u sukobu sa rivalskim škaljarskim klanom. Dva klana su usko sarađivala sve do 2014. kada je u Valensiji nestalo više od 200 kilograma kokaina koji je navodno pripadao kavačkom klanu – poslije čega je došlo do rata u kome je ubijeno više osoba na obadvije strane…

izvor agencije

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more

Komentariši