IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

OVO JE FATALNA PLAVUŠA: DOPISIVALA SE S UBICOM PRIJE NEGO ŠTO JOJ JE UBIO SUPRUGA…

Danijelin mobilni otkrio jezive tajne likvidacije, a vođa klana se ČITULJOM oprostio od Nemanje…

VRDNIK:Regija,Crna Hronika,vijesti, subota…04.05.2019…21: 55…  OVO JE FATALNA PLAVUŠA: DOPISIVALA SE S UBICOM PRIJE NEGO ŠTO JOJ JE UBIO SUPRUGA…

Danijelu Đilasović (43) i ljubavnika Zorana Dimića (52), koji su osumnjičeni za ubistvo njenog supruga Nemanje Grčića (37) u Vrdniku, raskrinkali su, između ostalog, i njihovi mobilni telefoni, čijim je detaljnim pregledom je utvrđeno da su oni bili u kontaktu mjesecima prije zločina…

Kako nezvanično saznaju mediji, prvi rezultati istrage zločina u su nakon hapšenja osumnjičenim ljubavnicima, ali su se oni sve vrijeme branili ćutanjem….

– Od samog početka izjava udovice bila je puna rupa i nelogičnosti. Najpre sam opis događaja o tome kako je ubica bez maske i sa kačketom ušao kroz otvorena vrata apartmana i ubio joj supruga, dok je nju samo odgurnuo.

Teško da bi bilo koji profesionalni ubica za sobom ostavio svjedoka zločina, posebno ako mu je taj svjedok vidio lice jer nije bio maskiran.

Dodatno je bilo sumnjivo i to što nije uspjela da opiše ubicu, iako ga je i ona sama vidjela – kazao je za medije dobro obavešten izvor.

On dodaje da je istražiteljima pažnju privukla i priča o otvorenim vratima apartmana…

– Tog dana nije bila tolika vrućina da bi neko držao otvorena vrata. Sve što je rekla ukazivalo je i na njenu umiješanost, koja je potom dokazana odmah pregledom telefona, koji je potvrdio da je bila u vezi sa ubicom – dodaje naš sagovornik.

Čitaj još:   ‘ĐUBRE ZATRPALO ZAGREB, GUŠE SE U SMEĆU!’ Srpski mediji likuju, samo su čekali: ‘Pogledajte odvratne scene iz hrvatske prijestolnice’... (foto, video)

On kaže da su nakon zločina brojni svjedoci potvrdili da je Danijela često sa svojom djecom boravila u apartmanu u Vrdniku, ali da je kobnog dana prvi put došla sama s mužem.

– Vjerovatno je znala za njegov poslovni sastanak koji je imao u blizini, što je iskoristila za sprovođenje svog paklenog plana- zaključuje sagovornik.

Podjsetimo, Grčić je ubijen 25. aprila oko 22 sata u privatnom apartmanu u vikend naselju Obrovac kod Vrdnika.

Đilasovićevu sumnjiči da je zajedno sa ljubavnikom Dimićem organizovala ubistvo i pomogla mu da ga izvrši. Oboma je nakon saslušanja na kom su se branili ćutanjem određen pritvor do 30 dana…

Ubijeni Nemanja Grčić se, prema saznanjima iz medija, dovodio se u vezu s Alenom Kurinom, koji ranije u javnosti označen kao vođa trenutno najjačeg kriminalnog klana u Vojvodini.

Kurina se od prijatelja oprostio povećom čituljom i rečenicom “Jači je čovjek mrtav nego živ, neka ti je večna slava, bato moj”.

Za Kurinu se u javnosti prvi put čulo 2015. nakon ubistva Filipa Vilotijevića (28), koji je izrešetan na Paliću, s kojim je on tada bio u kolima. Godinu dana kasnije Kurina je zajedno s većom grupom osumnjičenih privođen nakon ubistva Mirka Milićevića, sestrića vladike Irineja, u Subotici, ali je nakon saslušanja pušten, kaže naš sagovornik…

Čitaj još:   DAČIĆ bi do KINE, a VULIN treba da brine: Sporni su zapadnim vladama, Vučić je na potezu... (foto)

izvor agencije

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more

Komentariši