IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

PREMIJER DOBIO JAJE U GLAVU: Pogodila ga jedna žena u okviru kampanje za izbore… (video)

Jedna žena uhapšena je pošto je udarila jajetom premijera Australije Skota Morisona tokom događaja u okviru kampanje za izbore…

KAMBERA:Svijet,Crna Hronika,vijesti,utorak…07.05.2019…08: 55…PREMIJER DOBIO JAJE U GLAVU: Pogodila ga jedna žena u okviru kampanje za izbore… (video)

NEPOZNATA žena uhapšena je pošto je udarila jajetom premijera Australije Skota Morisona tokom događaja u okviru kampanje za izbore, koji će biti održani 18. maja, saopštila je policija savezne države Novi Južni Vels.

Obezbeđenje je ubrzo savladalo i sklonilo 25- godišnju ženu, a prema navodima policije, niko nije povređen u incidentu.

Na objavljenim video snimcima vidi se kako je Morison na kratko protrljao glavu, nakon što je udaren jajetom, koje se nije slomilo, a onda je priskočio u pomoć starijoj ženi, koja je tom prilikom pala na pod, prenosi Rojters.

Čitaj još:   Lopovi imaju novi način da vam obiju prtljag, čak i kada na njemu imate šifru i katanac...

Morison je kasnije na Tviteru nazvao ženu, koja ga je udarila jajetom, “kukavičkom aktivistikinjom”.

On je pohvalio svoje obezbjeđenje jer je brzo reagovalo i izrazio zabrinutost za stanje starije žene, koja je pala tokom meteža, navodi Bi- Bi- Si…

Incident se dogodio u Olberiju, koji se nalazi oko 330 kilometara jugoistocno od Kanbere…

NEWS2019ELECTION 07/05/2019. DAY 27 Prime Minister Scott Morrison visits Country WomenÕs Association State Conference (CWA) of NSW, and deliver an address before mingling with members over morning tea. The PM helps up a woman who was knocked over after a projectile thrown at him from a woman who was arrested. Picture: Alex Coppel.

izvor agencije

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more

Komentariši