IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Uhapšen brat, boksera Filipa Hrgovića, bježao od policije, zatečen sa kokainom (video)

Policija je saopštila kako su u parkiranom automobilu marke VW zatekli Hrgovića ispod čijeg su suvozačevog sjedišta uočili plastični paket koji je sadržao drogu…

ZAGREB: Hrvatska,Crna Hronika, vijesti, Srijeda 05.06.2019…09: 49 Uhapšen brat, boksera Filipa Hrgovića, bježao od policije, zatečen sa kokainom…

Policaja je uhitili Matiju Hrgovića (23), brata boksera Filipa Hrgovića, koji se dao u bijeg nakon što je zajedno s Ivanom Kurepićem (26) koji je osuđivan zbog droge, zatečen sa 263 grama kokaina, neslužbeno se u ponedjeljak doznaje na zagrebačkom Županijskom sudu.

Filip Hrgović u subotu se oženio, a vjenčanju je prisustvovao i zagrebački gradonačelnik Milan Bandić.

Prilikom policijskog postupanja Hrgović se dao u bijeg, ali je sustignut te je prema njemu primijenjena fizička snaga pa je vezan. Odmah potom, obojica su uhićena i privedena.

Idućega dana, pretragom osobnog automobila u kojem su zatečeni a sve po policijskim službenicima, a koji mlađi osumnjičenik samo koristi, odnosno koji nije njegovo vlasništvo, pronađen paket omotan prozirnom plastičnom vrećicom s 263 grama kokaina.

Tog istog dana pretražena je i obiteljska kuća koju njih dvojica koriste, pri čemu je pronađeno ukupno 53, 2 grama konoplje tipa droga (marihuana) te 15 plastičnih omota s tragovima konoplje tipa (marihuana) oblijepljenih smeđom selotejp trakom. Isto tako, pretražen je i dom u kojem prebiva stariji osumnjičenik, a koji se, kao i prethodno pretražena kuća, nalazi na području Sesveta. U prostoru doma pronađena je metalna improvizirana preša s tragovima droge kokain.

Čitaj još:   DRAGINJA Vuksanović- Stanković: BOLJE MINISTARKO DA STE VI BRINULI O PACIJENTIMA...

Tokom kriminalističkog istraživanja od mlađeg osumnjičenika, zbog sumnje da je pribavljen preprodajom droge, oduzet je novčani iznos od više tisuća kuna.

Obojica osumnjičenika nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja su i privedena pritvorskom nadzorniku, a kaznena prijava zbog osnova sumnje u počinjenje kaznenog djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama podnesena je Općinskom državnom odvjetništvu u Zagrebu, priopćila je PU zagrebačka.

Prije nekoliko dana Filip Hrgović je u intervjuu za Index pričao o svom bratu. Evo što je tada rekao o njemu:

“Trenirao je, bio je nakon šest mjeseci treninga treći u Europi kao kadet, bio je jako dobar, neviđen talent. Da je on nastavio boksati, sad bi on tu stajao, ne ja. Ne bi se o meni ni pričalo. Ali imao je zdravstvenih problema i doktori su mu zabranili da boksa. Sa 16 godina je imao 95 kila, nije dizao utege, nije pio proteine, zaista je genetsko čudo kakve je predispozicije imao za boks, ali takva je sudbina. Ja još sanjam da će se vratiti boksu. Mislim da postoji mogućnost, da je zdravstveno sad dobro i mogao bi se vratiti, samo što već godinama nije u treningu pa će biti jako teško, ali u meni tinja nada.”

Čitaj još:   HOROR KOJI SE NE PAMTI: DIJETE našlo napunjen pištolj i UBILO MAJKU dok je razgovarala telefonom... (foto)

izvor INDEX.hr

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more

Komentariši