IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

MIKI, ŠAMARAO I GAĐAO ŽENE: Poslije žestokog napada, ostaje gorčina i pitanje: HOĆE LI IKO, DA ZAUSTAVI OVOG ČOVJEKA?

Miki Đuričić je diskvalifikovan iz rijalitija “Zadruga” nakon što je nasrnuo na Suzanu Perović i Nadeždu Biljić…

BEOGRAD: Regija, Zanimljivosti, vijesti, srijeda 12.06.2019…12: 59 … MIKI, ŠAMARAO I GAĐAO ŽENE: Poslije žestokog napada, ostaje gorčina i pitanje: HOĆE LI IKO, DA ZAUSTAVI OVOG ČOVJEKA?  

Nije prvi put da je Miki glavni akter fizičkih obračuna sa ženama, pa se to i postavlja kao pitanje da li će konačno snositi posledice za svoje postupke…

Miki Đuričić ima dugogodišnji staž u rijaliti programima, ali i sve deblji “dosije” kada je riječ o fizičkim obračunima.

U februaru ove godine, Miki prvi put nasrnuo na svoju emotivnu partnerku Suzanu Perović.

On je tada pobjesneo tokom jedne od svađa, dohvatio vazu kako bi je gađao, ali su ga ukućani u tome spriječili, pa je bacio vazu na pod i slomio je.

Zatim je nasrtao na Suzanu i unosio joj se u lice. Zadrugari su ga jedva i na neki način obuzdali, a pjevačica je i pored toga nastavila vezu sa njim…

Dva mjeseca kasnije, u aprilu, došlo do obračuna sa Aleksandrom Subotić, prema kojoj Miki od samog početka rijalitija gaji netrpeljivost. Razulareni Miki je tada tokom svađe udario Aleksandru šeširom u glavu.

Čitaj još:   HILJADE GRAĐANA U CRNOJ GORI 20 ILI 30 GODINA- BEZ DRŽAVLJANSTVA: Pasoš po mjeri čovjeka ili pravo glasa... (foto)

Subotićeva je ostala izbezumljena, ne znajući šta ju je snašlo, a iako je se a i šuškalo o diskvalifikaciji Đuričić je nakon toga ipak ostao u rijalitiju.

Ubrzo je svojevoljno napustio “Zadrugu”, a pre četiri dana vratio se ponovo rijaliti. Međutim, bes nije dugo držao pod kontrolom, pa je noćas načinio još jedan sraman potez. Najpre je Suzani udario šamar, a potom je i Nadeždu udarao štakama.

Miki nije nasrtao samo na žene, već i na muškarce.

U prvoj sezoni “Zadruge” diskvalifikovan je zbog napada na Lepog Miću, a u drugoj sezoni se obračunao sa Tomom Panićem, kog je šutirao pred svima.

Osim diskvalifikacije iz rijalitija Đuričić do sada nije snosio druge posledice. Na zvaničnom profilu Nadežde Biljić je odmah nakon sukoba koji se noćas dogodio osvanula informacija da sledi tužba za Đuričića, a da li će pjevačica zaista potražiti pravdu pred organima i goniti ga na sudu kada izađe prvo iz “Zadruge” ostaje da vidimo.

Sigurno je da nakon svega ovoga ostaje gorčina u ustima i važna poruka da bilo kakvim napadima na žene nema mijesta ni na TV-u, a ni van njega, te je važno zaustaviti ovakve brutalne ispade i zaštititi pripadnice slabijeg pola…

Čitaj još:   Luna progovorila o odnosu Anabele i Marka, otkrila da li su joj se roditelji pomirili... (foto, video)

izvor agencije

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši