IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Trudna Seka, ne izlazi iz kuće zbog sramote, nakon hapšenja brata Nedžada…

Otkako je Nedžad Ramić, brat Seke Aleksić, uhapšen prije dva dana zbog pokušaja iznude, pjevačica od sramote ne izlazi iz kuće…

BEOGRAD: Sbija, Zanimljivosti, vijesti, petak, 14.06.2019… 19: 59… Trudna Seka, ne izlazi iz kuće zbog sramote, nakon hapšenja brata Nedžada…

Kako saznaju mediji, Seka se nakon hapšenja svog brata povukla u kuću…

Sugrađani popularne Seke Aleksić imaju samo riječi hvale za folkerku, dotle su istakli da se za njenog brata odavno zna da je bio i ostao problematičan.

– Ne znam šta bih vam rekao… Taj Sekin brat Nedžad je vrlo mutan tip. O njemu se svašta priča, pa čak i da prodaje drogu- rekao je za vremešni gospodin, koji je insistirao na anonimnosti, te ispričao kako je izgledalo hapšenje kojem je lično prisustvovao.

– To se desilo kafiću u samom centru grada, a ja sam se tu slučajno zatekao. Vidio sam prvo neke ljude kako ga fotografišu dok na rukama imaju rukavice. Kasnije su mu prišli i počela je akcija pretresanja. Iz džepova su mu izvadili sve što je imao – priča za „Alo!“ očevidac i dodaje:

– Tada sam shvatio da je riječ o inspektorima, ali sam mislio da traže drogu. Ovdje se ionako odavno priča da je Nedžad preprodaje. Međutim, kasnije smo saznali da su tražili novac koji je iznudio od čoveka što drži slastičarnu, pa da su imali rukavice da ne bi ostavili svoje otiske na novčanicama, kaže on…

Čitaj još:   VELIKA DRAMA U SARAJEVU: Automobil se zapalio tokom vožnje, stvorene velike gužve...(foto, video)

S druge strane, Đorđe B., prvi komšija čovjeka od kog je Sekin brat pokušao da iznudi novac, rekao je da je Seka veoma pogođena cijela situacijom.

– Seka je divna žena i prava dama. Svima se uvijek javi, stane i priča čak i s nepoznatim prolaznicima. Srećem je često… U prodavnici je svi obožavaju, zato što poštuje sve ljude, ne pravi razliku i ne glumi umišljenu zvijezdu. Za razliku od nje, Nedžada niko ne podnosi. Ona čak ni na ulicu sada ne može da izađe od sramote – kaže Đorđe B. i dodaje:

– Makedonac, koji drži slastičaru od kog je Nedžad pokušao da iznudi novac, divan je čovjek. Ovdje vam niko ružnu riječ o njemu neće reći. Sladoled koji on prodaje najbolji je i najjeftiniji, a toči ga i šakom i kapom. Dođete vi i po kuglu koja košta 60 dinara, a on vam da još dvije gratis- kaže prvi komšija čuvenog poslastičara koji, kako nam je rekao, djeci sladoled čak uopšte ne naplaćuje.

– Nedžad ovde u Pazovi prodaje palačinke. Nema posla svi dolaze kod istog Makedonca na dobar, a jeftin sladoled, pa se ubija od para. Zato je ovaj i tad riješio da ga reketira- kaže komšija Đorđe B…

Čitaj još:   ONE GUTAJU SP*RMU: Lepi Mića odljepio, najstrašnije izvređao druge zadrugare...(foto, video)

izvor Alo.rs

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more

Komentariši