IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Goražde SLAVILO Džejlinu pobjedu (video)

Džejla Ramović (17) pobijedila je u Zvezdama Granda, a njene komšije i sugrađani izašli su kolima na ulice Goražda kako bi proslavili njenu pobjedu.

Ova talentovana djevojčica osvojila je sve ljepotom, ali i raskošnim glasom. Njena mentorka Marija Šerofović je oduševljena pobjedom, što nije krila ni tokom samog takmičenja. Osim što će se danas slaviti u porodici Ramović Džejlina pobjeda, slavi se i rođendan njene sestre Šejle.

Nakon pobjede, oglasila se i pop pevačica Marija Šerifović, koja je bila mentorka ovoj takmičarki iz Bosne i Hercegovine. – Nakon mnogo godina se ukus žirija i publike poklopio! Od srca hvala svima! Bravo devojko Džejla Ramović, ale ale – poručila je Marija na „Instagramu“.

Džejla Ramović pobjednica je 13. sezoni takmičenja “Zvezde Granda”, a njena najveća podrška su njene dvije sestre koje su naslijedile ljepotu od mame Edite.

Čitaj još:   Mnogo prašine se diglo: Marija Šerifović, otpisala Džejlu Ramović, ono što je sad uradila je iznenadilo mnoge...

Šejla i Lejla oduvjek su pomagale mami i brinule o najmlađoj Džejli.

“Sve smo se nekako trudile da se ugledamo na nju, ali i jedna na drugu. Nikada nam nije rekla kako ćemo neke stvari raditi, niti nam je naređivala, već smo uvjek otvoreno razgovarale o svemu.

Sedamnaestogodišnja Džejla, rođena je 9. aprila 2002. godine, živi sa roditeljima u Goraždu, dok su njene sestre na studijama – Šejla na Fakultetu informacionih tehnologija u Sarajevu, a Lejla na Ekonomskom fakultetu u Mostaru.

izvor: agencije

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more

Komentariši