IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

VISOKO: Stravična nesreća, stradao Amar H 18- godišnji suvozač iz BMW- a…

Putnik u BMW- u njemačkih registarskih oznaka koji je sinoć učestvovao u teškoj saobraćajnoj nesreći u Visokom podlegao je povredama tokom noći u Kantonalnoj bolnici Zenica…

VISOKO: BiH, Crna Hronika, Zanimljivosti, vijesti, srijeda, O4. 09 .2019… 09: 52…  VISOKO: Stravična nesreća, stradao Amar H 18- godišnji suvozač iz BMW- a…

Iz Operativnog centra Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona su za Klix.ba potvrdili informaciju da je mladić uprkos naporima zeničkih ljekara preminuo oko 1:20 sati u zeničkoj bolnici.

Usljed teških povreda glave, odmah podvrgnut operaciji na Odjelu za neurohirurgiju KB Zenica

Foto: Čitatelj

Nezvanično, riječ je o 18-godišnjem Amar H. koji je bio suvozač u ovom vozilu. Vozač E. G. je zbog povreda zadržan u bolnici.

Foto: Čitatelj

Prema informacijama očevidaca putničko motorno vozilo BMW njemačkih registarskih oznaka u večernjim satima je pod još nerazjašnjenim okolnostima, udarilo u metalni stub u blizini benzinske pumpe “Petrol”. Od siline udara iz automobila je ispao motor.

Čitaj još:   BIJELJINA: Uhapšen još jedan osumnjičeni za učestvovanje u ubistvu Ranka Radoševića ESKOBARA... (foto, video)

Usljed teških povreda glave, odmah je podvrgnut operaciji na Odjelu za neurohirurgiju KB Zenica, međutim, podlegao je povredama sat poslije ponoći.

Vozač BMW-a, inicijala E. G., inače strani državljanin, zadobio je povredu ruke i također je sinoć operiran u zeničkoj bolnici.

Podsjetimo, od siline udara automobila u stub motor vozila je ispao na cestu i pričinjena je velika materijalna šteta. 

izvor agencije

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši