IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

SVADBA STOLJEĆA: Milo ženi jedinca, Blažo se zaljubio u lijepu đevojku iz mahale od Popovića… (foto)

Vjenčanje će biti održano u hotelskom kompleksu Sveti Stefan. Đukanoviće, Popoviće i zvanice zabavljaće regionalne muzičke zvijezde sa eks jugoslovenskog prostora…

BUDVA- SVETI STEFAN: Crna Gora, Putovanje, Zanimljivosti, vijesti, subota 21. 09 .2019…  10: 52…  SVADBA STOLJEĆA: Milo ženi jedinca, Blažo se zaljubio u lijepu đevojku iz mahale od Popovića… (foto)

Predsjednik Crne Gore i lider Demokratske partije socijalista Milo Đukanović danas ženi sina jedinca Blaža. Kako doznaju uvijek dobro obavješteni printani mediji saznaju da je nevjesta iz Mahale, iz Zete, od bratstva Popovića.

Vjenčanje mladenaca koji su u dugogodišnjoj vezi zakazano je u hotelskom kompleksu Sveti Stefan. Đukanoviće, Popoviće i zvanice zabavljaće regionalne muzičke zvijezde sa eks jugoslovenskog prostora.

Vjenčanje mladenaca koji su u dugogodišnjoj vezi zakazano je u hotelskom kompleksu Sveti Stefan. Đukanoviće, Popoviće i zvanice zabavljaće najveće regionalne muzičke zvezde poput Harija Mata Harija, Aleksandre Prijović, Aca Pejovića i Milice Pavlović.

Mediji u regionu su već spekulisali da mlađi Đukanović namjerava da se oženi u stoljetnom Miločerskom parku, kojim upravlja kompanija “Adriatic properties“ grčkog biznismena Petrosa Statisa.

Izvor portala iz redova DPS- a potvrđuju da je Milo Đulkanović vrlo precizno odabrao zvanice za ”svadbu vijeka” iz redova najače crnogorske partije.

Čitaj još:   DNEVNI HOROSKOP ZA 24. mart 2022. godine… (foto)

”Milo Đukanović, kao svaki Katunjanin i Crnogorac, emotivno doživljava ovaj trenutak u životu svog naslednika i ništa nije prepustio slučaju’‘, kaže izvor.

Blažo Đukanović se godinama uspješno bavi biznisom u sektoru energetike i njegove dvije kompanije imaju milionske profite. Đukanović ušao je i u biznis izgradnje mini-hiroelektrana i na vodotocima na području kolašinske opštine započeo izgradnju dvije centrale. U tome je imao podršku strica – bankara Aca Đukanovića, ali i oca dok je obavljao funkciju premijera…

izvor agencije

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši