IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 16. oktobar 2019. godine

Ovan u poslu, Bik zaljubljen u Jarca, neprijatnosti za Blizance, Rak sklon promjenama, Lav raspoložen, Djevica sarađuje sa Škorpijom, Vaga zaljubljena, Strijelac pod stresom, Vodolija odlučna, a Ribe dosljedne. Ovo je dnevni horoskop za 16. oktobar 2018. godine.

OVAN

Moguće su nepredviđene okolnosti koje će vam donijeti dosta stresa i nervoze. Potrudite se da budete jaki i strpljivi. Ako ste u vezi, imaćete neke poteškoće i probleme u odnosu sa voljenom osobom. Problemi sa plućima su naglašeni.

BIK

Očekuje vas period u kojem ćete biti posvećeni novim poslovnim dešavanjima i novim projektima. Današnji dan će biti dosta povoljan za ljubav, sa voljenom osobom vas očekuje stabilan odnos. Povedite računa o bubrezima.

BLIZANCI

Imaćete dovoljno sreće na polju posla. Uspjećete da ostvarite planove koje imate od ranije. Moguće je da ćete imati novo poznanstvo sa osobom koja će pokazati jako interesovanje ka vama. Moguća je glavobolja.

RAK

Osjećate da imate dovoljno energije za posao. Pred vama je period u kojem ćete pokretati nove projekte. Iznenadiće vas interesovanje osobe iz bliskog okruženja. Moguće je da ste je vi smatrali za prijatelja. Odlično se osjećate!

LAV

Danas će vas atmosfera na polju posla biti malo napeta. Biće vam potrebno vrijeme da riješite sve probleme. Osjećate da se bliži faza važnih odluka i ozbiljnih razgovora između vas i voljene osobe. Osjećate se jako dobro i nemate tegobe.

Čitaj još:   UHVAĆEN NA DIJELU: Tutinac krao naftu pa ženi zapalio auto... (foto)

DJEVICA

Postići ćete rezultate koje želite na poslovnom polju i bićete zadovoljni svojim postignućima. Vodićete zanimljiv razgovor sa osobom do koje vam je stalo. Spremni ste da vaša veza dobije drugačiju notu. Imate mnogo energije.

VAGA

Očekuje vas jedan pozitivan dan za polje posla. Možete da se nadate dobrim okolnostima na ovom polju. Moguće je da ćete upoznati osobu koja će vam pružiti mnogo ljubavi i pažnje. Odlično ste raspoloženi.

ŠKORPIJA

Ukoliko se odlučite da mijenjate posao, danas bi mogla da vam se ukaže nova prilika za tako nešto. Danas osjećate neko nestrpljenje u odnosu sa voljenom osobom. Tenzija vam je nad glavom. Prijaće vam fizička aktivnost.

STRIJELAC

Ako želite da zadržite posao, moraćete da promjenite neke loše šablone zbog kojih vam je nadređeni već više puta zamjerio. Vašoj vezi je neophodna neka promjena na emotivnom planu. Koža vam je osjetljiva.

JARAC

Iako se čini da vam okolnosti mogu biti jako teške ipak ste spremni da pokušate da se upustite u privatni posao. Moguće je da ste prilično zabrinuti poslovnim dešavanjima i da zato nemate dovoljno motivacije. Zdravlje vam ide na bolje.

VODOLIJA

Ukoliko imate želju da promjenite posao, očekuje vas ostvarenje novog kontakta koji će vam oko toga pomoći. Spremni ste da pokažete svoja osjećanja i da se prepustite uživanju na polju emocija. Odlično stanje.

Čitaj još:   Dnevni horoskop za 31. decembar 2021. godine

RIBE

Danas će kreativnost kod vas biti veoma naglašena. Možete da očekujete pozitivna poslovna dešavanja. Ukoliko ste u braku, pred vama je faza u kojoj ćete sve intezivnije razmišljati o deci. Probava vam je osjetljiva.

http://ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more

Komentariši