IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Ko je SANDŽAČKI LAV koji je ČUVAO BALI BEGA,upucan dok je obezbjedjivao POLUMENTU a IZREŠETAO sina poznatog biznismena iz NOVOG PAZARA???

Bivši kik-bokser Emir Hadžimujović, zvani Sandžački lav, osumnjičen je da je juče u Novom Pazaru pištoljem teško ranio Amina Starčanina, sina bogatog trgovca džinsom, piše Kurir.

Starčanin je oko 14.30 časova upucan iz auta u pokretu u Ulici Stefana Nemanje, u užem centru grada. Ranjeni mladić je u teškom stanju prebačen u bolnicu, a policija je obavila uviđaj.

– Sumnja se da je Hadžimujović otvorio vatru iz auta u pokretu, ali se za sada još ne zna da li je bio sam ili je imao pomagače. Takođe, nije poznato koji je motiv ovog obračuna.

Očevici su odmah pozvali Hitnu pomoć, koja je ubrzo došla na mesto pucnjave i prevezla ranjenog mladića u bolnicu. Prema poslednjim informacijama, ljekari su stabilizovali njegovo zdravstveno stanje – kazao je dobro obavješten izvor.

Čitaj još:   Bruno Tarimo Vifuavivili: Došao sam da POBJEDIM Gurdijeljca

Podsjetimo, Hadžimujović je na stranice crne hronike dospeo 14. marta 2016. godine, kada je upucan dok je obezbjeđivao koncert pjevača Šaka Polumente. Emir je tada ostao nepokretan i vezan za invalidska kolica. Prije toga, Emir je bio tjelohranitelj i turskom glumcu Buraku Oždživitu, poznatom po ulozi Bali bega, dok je ovaj bio u posjeti u Novom Pazaru.

izvor:SB, http://ibalkan.net

Nebo nije granica za ljubav i podršku najmlađima

Nebo nije granica za ljubav i podršku najmlađima Učenici petog Read more

Šerif Gurdijeljac-Sve će biti gotovo pre kraja šeste runde

Mladi IBF svetski prvak u superpero kategoriji Šerif Gurdijeljac rekao Read more

Komentariši