IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Navijač, na teren, pokušao udariti Ronalda, on mu probao da vratiti… (foto)

Ronaldo se pozdravljao sa saigračima nakon meča, jedan navijač utrčao je u teren i pokušao se fotografisati s njim…

LEVERKUZEN: Regija, Sport, fudbal, Ekonomija, Putovanja, Zanimljivosti, vijesti, četvrtak, 12: 12, 09 25… Navijač, na teren, pokušao udariti Ronalda, on mu probao da vratiti… (foto)

Cristiano Ronaldo imao je nezgodnu situaciju nakon meča 6. kola grupne faze Lige prvaka protiv Bayera u Leverkusenu kada je pokušaj jednog navijača da se fotografiše s njim umalo završio incidentom.

Naime, dok se Ronaldo pozdravljao sa svojim saigračima nakon meča, jedan navijač utrčao je u teren i pokušao se fotografisati s njim, a kako je odmah iza njega trčao i zaštitar koji je svim silama pokušavao spriječiti navijača da dođe do igrača, tako je i nastala vrlo nezgodna i pomalo nepotrebna situacija.

Zaštitar je brzo uhvatio navijača i pokušao ga odvojiti od Ronalda, a ovaj je nešto blaže uhvatio Ronalda za vrat, čak ga i udario laktom, što se Portugalcu nikako nije svidjelo i veoma burno je reagovao.

Čitaj još:   Minibus se survao s 30 metara visine: Penzioneri krenuli na izlet, otkriveni jezivi detalji smrti... (foto)

Ronaldo je nakon toga bio vidno iznerviran i nije mu bilo drago što se ta situacija odvila na takav način, a ubrzo mu je prišao i Gianluigi Buffon koji je pokušao smiriti Portugalca. U blizini se našao i Miralem Pjanić koji je sve ispratio pogledom.

Podsjećamo, Juventus je upisao pobjedu u posljednjem kolu grupne faze Lige prvaka protiv Bayera rezultatom 2:0, a strijelci za pobjedu Stare dame bili su Ronaldo i Higuain.

Izvor agencije

Kvartet u Novom Pazaru

 Rukometni klub Novi Pazar angažovao je golmana Janka Gemaljevića, srednjeg Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši