IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ROŽAJE TUGUJE: Klanjana, dženaza- namaz rahmetli Erdanu Husoviću i Selminu Haliloviću… (foto i video)

DA VAM DRAGI ALLAH PODARI DŽENNET BRAĆO… ROŽAJE ZAVIJENO U CRNO: Prijatelji, familija i sugrađani oprostili su se od stradalih mladića…

ROŽAJE: Sandžak, Zanimljivosti, Putovanja, vijesti, petak, 24. 01. 2020… 20: 51… ROŽAJE TUGUJE: Klanjana, dženaza- namaz rahmetli Erdanu Husoviću i Selminu Haliloviću… (foto i video)

Danas je nekoliko hiljada građana, na glavnom trgu u Rožajama, klanjalo dženazu namaz rahmetlijama, Erdanu Husoviću i Selminu Haliloviću, koji su 22. januara izgubili živote u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila nadomak Kraljeva.

Tokom klanjanja dženaze, Rejhan ef. Hot ukazao je na prolaznost života na dunjaluku i poručio da bi se svaki pojednac trebao pripremati za taj dan.

Žitelji Rožaja danas se opraštaju od dvojice mladića od 18 i 28 godina koji su stradali u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na Ibarskoj magistrali kod mjesta Tavnik, u smijeru ka Preljini.

Čitaj još:   ALENl Delon, još nije izgubio pamćenje i rečitost: Ali, djeca mu se otimaju za 300 miliona eura, "Šta kažu advokati"... (foto, video)

Oni su direktno udarili u autobus koji je dolazio iz suprotne trake pošto su, prema prvim i nezvaničnim informacijama, neposredno prije toga navodno preticali kamion.

Nesreća je odnijela mlada života – 18-godišnjeg Erdana Husoviću i 28-godišnjeg Selima Halilovića.

Poslije vijesti da su stradali u teškoj nesreći, sugrađani, poznanici, prijatelji  počeli su da opraštaju od njih na društvenim mrežama…

izvor ibalkan.net / agencije

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

Komentariši