IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DRAMA Nastavnice iz SRBIJE Jasmina se nalazi u karantinu, zaražena koronavirusom iz Kine?! (foto)

Skupa sa mužem Indijcem od utorka se nalaze u bolnici… 

GOA (Indija): Svijet,Crna Hronika, Zanimljivosti, Putovanja, vijesti, četvrtak, 30. 01. 2020…  07. 17… DRAMA Nastavnice iz SRBIJE Jasmina se nalazi u karantinu, zaražena koronavirusom iz Kine?!

Jasmina Jovanović i njen muž Indijac od utorka se nalaze u bolnici u gradu Goa u Indiji zbog sumnje da muž ima opasni virus iz Vuhana, od koga je dosad umrlo 132 ljudi, a obolelo 6.057

Srpska državljanka Jasmina Jovanović od utorka se nalazi u karantinu u gradu Goa u Indiji jer se sumnja da je njen suprug Indijac zaražen opasnim koronavirusom, od koga je do sada umrlo 132 ljudi, a obolelo 6.057, čime je prevaziđen broj slučajeva zaraze u epidemiji SARS pre 16 godina.

Kako saznaju mediji iz dobro obavještenih izvora, Jasmina i njen suprug su prosvetni radnici zaposleni u školi u Šangaju, a na more u Indiju su doputovali prošle nedelje.

Čitaj još:   NOVI POTRESI U TURSKOJ: Manisu, pogodio jak zemljotres, 4,8 stepeni po Richteru... (foto)

Jasminin muž je nakon dolaska u indijski grad Udžain osetio bol u grlu i druge simptome virusa, zbog čega se sam javio zdravstvenim vlastima, dok Srpkinja nema nikakve simptome.

Bračni par, za koji su mediji prenijeli da se nalazi u karantinu od juče u gradu Goi u Indiji, zbog sumnje da su zaraženi koronavirusom, sami su dali krv i bris iz grla na analizu, jer se suprug požalio na bolove u grlu, rekao je večeras ministar spoljnih poslova Ivica Dačić precizirajući da je supruga državljanka Srbije, dok je muž Indijac...

izvor agencije

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more