IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Racije sarajevske policajce: Pretresani brojni kafići… (foto)

Na udaru policije ovaj put našli su se ugostiteljski objekti na području općina Centar i Stari Grad…

SARAJEVO: BiH, Crna Hronika, Zanimljivosti, Putovanja, ponedeljak, 24: 02, 2020… 14: 01… Racije sarajevske policajce: Pretresani brojni kafići… (foto)

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo su bili na zadatku i da su u nastavku aktivnosti Uprave policije i s ciljem poboljšanja stanja sigurnosti, izvršili su više racija…

Na udaru sarajevske policije ovaj put našli su se ugostiteljski objekti na području općina Centar i Stari Grad. Sedmicu ranije pretresena su dva ugostiteljska objekta u sarajevskoj općini Ilidža.

Iz Ministarstva unutrašnjih poslova KS podsjećaju da su na osnovu naredbi Općinskog suda u Sarajevu, 8. i 9. februara također izvršeni pretresi dva ugostiteljska objekta na području općina Novo Sarajevo i Ilidža.

Čitaj još:   Mladoženja pobjegao, mlada "se prepala": Tri verzije zašto je otkazana svadba... (foto)

Tokom pretresa ovih objekata zatečeno je 66 osoba, za koja je, shodno ovlaštenjima propisanim Zakonom o policijskim službenicima Kantona Sarajevo, provjeren je identitet i izvršen je pregled istih.

Tom prilikom u objektu koji je ranije bio predmet pretresa, na području općine Novo Sarajevo, pronađeno je i izuzeto više paketića amfetamina i ekstazi.

Također, jedna osoba je tada bila uhapšena zbog sumnje da je počinila krivično djelo posjedovanje i omogućavanje uživanja opojnih droga…

izvor agencije

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more