IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 16. april 2020. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja-  Ovan pozitivan, Bik sposoban, Blizanci zadovoljni zdravljem, Rak iščekuje novac, Lav mora biti odlučniji, Djevica usamljena, Vaga u bračnim razmiricama, Škorpija neobjektivna, Strijelac srećan u ljubavi, Jarac u dobrom periodu za posao, Vodolija neraspoložena i Riba osjetljiva. Ovo je današnji dnevni horoskop za 16. april 2020. godine.

OVAN

Očekuje vas povoljan dan za posao. Možete da se nadate razgovoru koji će vam biti značajan. Imate veliku želju da se okrenete ka novim ljubavima. Spremni ste za promene! Odlično se osjećate!

BIK

Današnji dan vam je dobar, možete da očekujete da ćete uspjeti da ostvarite svoje planove na poslu. Trenutno vam je ljubav na prvom mjestu i trudite se da budete posvećeni voljenoj osobi. Oči su vam osjetljive.

BLIZANCI

Uspješni ste i zračite pozitivnom energijom, u poslovnom okruženju ste na dobrom glasu. Veoma ste posvećeni vašem partneru i spremni ste da mu pomognete oko problema koji ga muče. Prijao bi vam neki vid relaksacije.

RAK

Pažljivo razmotrite novu poslovnu ponudu koja vam dolazi. Spremni ste za promjene na ovom polju. Partner vam djeluje kao da nešto krije od vas. Njegovo promjenljivo ponašanje vas zbunjuje. Moguća je malaksalost.

LAV

Imaćete sreće na polju posla, uspjećete da ostvarite svoje želje. Ambiciozni ste i sposobni. Želite da vezu sa voljenom osobom prenesete vezu na neki viši nivo. Spremni ste za važne odluke. Problemi sa probavom.

Čitaj još:   ''Kada je dan oblačan i tmuran - budi nečije sunce''

DJEVICA

Moguće je da ćete danas napeti i da ste u većoj meri skloni trzavicama i svađama sa saradnicima. Situacija na ljubavnom polju donosi dileme kod vas. Moguće je da niste sigurni koja osoba je prava za vas. Povedite računa o alergijama.

VAGA

Da biste uspjeli da ostvarite sve planove koje imate, biće potrebno i da pravite neke kompromise sa poslovnim okruženjem. Moguće je da ćete imati neke ljubavne preokrete u narednom periodu.: Povećajte unos vitamina i minerala.

ŠKORPIJA

Sve okolnosti na polju posla su vam naklonjene. Dobro se osjećate zbog svojih uspjeha. Očekuje vas poznanstvo sa novim udvaračem sa kojim ćete imati jaka osjećanja. Spremni ste za novu vezu! Manji problemi sa glavoboljom.

STRIJELAC

Možete da očekujete da ćete uspjeti da riješite poslovne dileme. Povoljan vam je dan za ostvarenje planova. Moguće je da vam je i dalje teško da se oslobodite strahova koje nosite iz prethodne veze. Povedite računa o ishrani.

JARAC

Poradite na koncentraciji kako biste mogli da riješite poslovne zadatke koji su pred vama. Očekuje vas faza u kojoj ćete imati manje trzavice u odnosu sa voljenom osobom. Često imate utisak da ste različiti. Mogući su bolovi u grlu.

VODOLIJA

Iako želite da promjenite posao, za sada vam se ne ukazuje neka konkretna prilika za to. Niste baš sigurni u svoja osjećanja prema partneru i niste spremni da mu obećavate previše. Gubitak apetita i bezvoljnost.

Čitaj još:   Više mjesta, gdje gotovinu i ušteđevinu NE SMIJETE DRŽATI U KUĆI... (foto)


RIBE

Usljed manjka koncentracije možete da pravite greške koje nisu baš poželjne na vašem poslu. Osjećate se nekako sputano kada su u pitanju osjećanja. Kao da vam partner ne dopušta da pokažete osjećanja. Nizak pritisak.

http://ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more