IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

OD DANAS U KBC Bežanijska kosa najteži slučajevi korona virusa iz Novog Pazara… (foto i video)

Direktorka Kliničko- bolničkog centra “Bežanijska kosa” Marija Zdravković rekla je danas da su najteži pacijenti u toj kovid bolnici iz Novog Pazara…

NOVI PAZAR: Regija,Recepti, Zanimljivosti, Putovanje, vijesti, srijeda 24. 06. 2020… 20: 23… OD DANAS U KBC Bežanijska kosa najteži slučajevi korona virusa iz Novog Pazara… (foto i video)

KAKO EKSKLUZIVNA INFORMACIJE SE POJAVILO OBRAĆANJE Direktorke Kliničko- bolničkog centra “Bežanijska kosa” Marija Zdravković koj je rekla je da od danas su najteži pacijenti u toj kovid bolnici iz Novog Pazara…

Dr Marija Zdravković je rekla danas za RTS da oni već imaju 107 pacijenata oboljelih od kovida 19, a da im je slobodno još dve trećine kapaciteta.

“Većina pacijenata su sa teškom i srednje teškom kliničkom slikom. Svi pacijenti su uglavnom stabilno. Najteži slučajevi su upućeni iz Novog Pazara, a primljeni su i pacijenti iz Užica. Međutim, 12 pacijenata je na intenzivnoj nezi, a od toga je četvoro intubirano oni su najozbiljniji pacijenti”, rekla je Zdravković.

Ona je navela da su pacijenti u prosjeku stari oko 50 godina…

Čitaj još:   HAPŠENJE U NOVOM PAZARU- NAPAO POLICAJCA POSLIJE TUČE

“To su pacijenti značajno mlađi nego u prvom naletu virusa. Najmladđi pacijent ima 23 godine, a najstariji 86”, istakla je doktorka.

Izvor: Radiostoplus.com

Nebo nije granica za ljubav i podršku najmlađima

Nebo nije granica za ljubav i podršku najmlađima Učenici petog Read more