IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Otvorena birališta za parlamentarne izbore u Hrvatskoj…(foto + video)

Na izbore pravo ima izaći 3,86 milijuna birača za koje će u Hrvatskoj ali i 42 države u inozemstvu, s tim da se u nekim državama glasalo jučer, ali će biti otvoreno ukupno 6.999 biračkih mjesta…

ZAGREB: Hrvatska, Ekonomije, Zanimljivosti, vijesti, nedelja, 05.07…2020… 09: 30..Otvorena birališta za parlamentarne izbore u Hrvatskoj(foto + video)

Od 7 sati do 19 sati navečer bit će otvoreno gotovo 7.000 biračkih mjesta za 3,86 milijuna hrvatskih državljana koji će izabrati zastupnike za 10. je saziv Hrvatskog sabora,javlja dopisnik regionalnog portala iBalkan.net iz Zagreba

Na svim biračkim mjestima u Hrvatskoj na snazi su posebne epidemiološke mjere, tako da su birači uz maske i dezinfekciju ruku, dužni ponijeti vlastitu kemijsku olovku te se pridržavati minimalnog razmaka.

Na izbore pravo ima izaći 3,86 milijuna birača za koje će u Hrvatskoj i 42 države u inozemstvu, s tim da se u nekim državama glasalo jučer, biti otvoreno ukupno 6.999 biračkih mjesta.

Čitaj još:   Dnevni horoskop 9. mart 2023. godine

U Sabor se bira ukupno 151 zastupnik, 140 u deset izbornih jedinica u Hrvatskoj, tri biraju birači bez prebivališta u Hrvatskoj, a osam zastupnika pripadnici nacionalnih manjina.

I zaraženi koronavirusom mogu glasovati uz pomoć osobe od povjerenja koja će ispuniti glasački listić.

Biračko pravo želi iskoristiti 476 od oko 5.000 osoba u samoizolaciji…

izvor iBalkan.net / agencije aa

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

Hrvati se izvinjavaju Bošnjacima zbog uvreda koje su došle iz Širokog Brijega !!

Mi se izvinjavamo čitavoj Bosni i Hercegovini zbog riječi pojedinaca Read more