IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

STRAVIČNO: SILOVAO DJEVOJKU PA JE IZBACIO IZ KOLA NA ULICU

Nikšićka policija intenzivno traga za A.B. za kojeg se sumnja da je počinio krivično djelo silovanje, nezvanično saznaje Dan.

U noći između prvog i drugog avgusta A.B. (39), prema sumnjama policije, silovao je dvadestjednogodišnju Nikšićanku.

Silovanje se dogodilo na teritoriji te opštine u automobilu koji je osumnjičeni prethodno pozajmio od prijatelja. Policiji je prijavljeno da je posle silovanja, osumnjičeni djevojku izbacio iz automobila. Nikšićanka je zadobila više povreda zbog čega je nekoliko dana bila hospitalizovana. Sada je pod terapijom na kućnom liječenju. Prije nekoliko dana više od stotinu policajaca pretraživalo je širi rejon sela Klenak u Banjanima, ali nisu uspjeli da uhvate osumnjičenog. Posle tog događaja mještani sela Klenak i čitavih Banjana su u velikom strahu jer smatraju da se A.B. krije na tom dijelu opštine Nikšić. Zaključavaju se kuće koje se nikada nisu zaključavale jer u čitavim Banjanima uglavnom žive staračka domaćinstva.

I polovinom juna nadležni su se susreli sa slučajevima silovanja. Viši državni tužilac u Bijelom Polju Hasan Lukač saslušao je početkom maja D.D. (25) iz Mojkovca i odredio mu zadržavanje od 72 sata zbog sumnje da je izvršio krivično djelo silovanje.

Čitaj još:   BUDVA: Ko je Marko Ljubiša Kan uhapšeni Škaljarac, nekoliko puta bio na meti napadača, ima debeo dosije... (foto)

“Odjeljenje bezbjednosti Bijelo Polje podnelo je krivičnu prijavu protiv D.D. u kojoj se navodi da je polovinom juna prošle godine, na katunu na Bjelasici, gdje njegova porodica izdiže stoku, silovao rođenu sestru. Ona o ovom nemilom događaju nikome nije pričala sve do nedavno, kada se povjerila sestri, nakon čega je alarmirana policija”, kazao je ranije Lukač.

U prijavi se navodi da je D.D. tokom dana, kada nije bilo nikoga u blizini, ušao u kolibu u kojoj se nalazila njegova sestra, koja je inače maljoletna i pohađa završni razred osnovne škole i silovao je.

Kako saznaje Dan, tokom saslušanja u prisustvu branioca po službenoj dužnosti Fikreta Kurgaša, osumnjičeni je negirao djelo koje mu je stavljeno na teret.

“Nisam uradio ovo za šta me sumnjiče. To mi je sestra i nikada to ne bih uradio”, tvrdio je okrivljeni. On će biti predat sudiji za istragu Višeg suda Vanji Rakonjac, koja će odlučiti o pokretanju istrage i eventualnom određivanju pritvora.

Čitaj još:   Antena M OTKRILA kojeg visokokotiranog kriminalca u Spužu je posjetio DRITAN

Izvor: Espreso.rs

Nasrnuo nožem na policiju, policajac ga upucao!!!

Nesvakidašnji incident u Hrvatskoj... Kako je objavila zagrebačka policija, danas oko Read more

DRAMA NA CETINJU: Privedena poznata pjevačica iz Srbije, JEDVA JE SMIRILI …

Sandra Valterović, poznatija kao Seksi Sandra, privedena je danas nešto Read more

DOLAZI ZAHLAĐENJE, PADAĆE ŠIROM REGIONA…

ZA  VIKEND u Bosni umjereno do pretežno oblačno vrijeme, a Read more

Eksplodirao parkirani AUDI, djevojku našli PORED VOZILA!!!

Nepoznata djevojka je povređena kada je u Zemunu, oko 2:30h Read more