IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

VUČIĆ OBNAVLJA DUŠANOVO CARSTVO, REGION MORA DA REAGUJE!!!

Region mora shvatiti kakva mu opasnost prijeti od ideje nove srpske hegemonije, o zajednici srpskih država ili teritorija, o “srpskom svetu”. Mora da prepozna da u ovom trenutku imamo pokušaj srpskog predsjednika da obnovi Dušanovo carstvo i da se tome usprotivi prije nego što postane kasno. Inače ćemo ponovo imati novu nestabilnost i rat na ovim prostorima, kaže u intervjuu Vikend novinama univerzitetski profesor iz BiH, čija je specijalnost politička filozofija, Enver Halilović.

Halilović, koji je bio rektor Tuzlanskog univerziteta, ministar u vladi Tuzlanskog kantona, ambasador BiH u Moskvi, kaže da dugo vremena prati političku i javnu scenu ne samo na Zapadnom Balkanu, već i šire i da ga zabrinjavaju kampanja i dešavanja nakon parlamentarnih izbora u Crnoj Gori.

Čitaj još:   DPS: DANIJEL Živković predsjednik, ALEKSANDRA Vuković- Kuč, ABAZ Dizdarević, IVAN Vuković i JEVTO Eraković potpredsjednici Demokratske partije socijalista... (foto, video)

“Lideri u regionu moraju da shvate, kao što je to odlično prepoznao i shvatio crnogorski predsjednik, gospodin Đukanović, o čemu se radi i da zajednički prenesu svoje opravdane strahove nekome izvan ovog regiona ko na ovaj prostor utiče”, upozorava dr Halilović.

Vesna Šofranac

izvor: CdM.me

DRAMA NA CETINJU: Privedena poznata pjevačica iz Srbije, JEDVA JE SMIRILI …

Sandra Valterović, poznatija kao Seksi Sandra, privedena je danas nešto Read more

Eksplodirao parkirani AUDI, djevojku našli PORED VOZILA!!!

Nepoznata djevojka je povređena kada je u Zemunu, oko 2:30h Read more