IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

RASPAD SISTEMA: Ništa od Vlade Zdravka Krivokapića, nema obraćanja naciji… (foto)

Razlog za preokret u sastavljanju Vlade Crne Gore možda leži a i u ove dvije vijesti…

PODGORICA: Crna Gora,Ekonomija,Zanimljivost,vijesti, četvrtak…29. X 2020 00: 39…RASPAD SISTEMA: Ništa od Vlade Zdravka Krivokapića, nema obraćanja naciji… (foto)

Poslanik koalicije “Za budućnost Crne Gore” Milan Knežević kazao je da ni Demokratski front (DF) ni Socijalistička narodna partija (SNP) nisu predali listu kandidata za mjesta u budućoj Vladi.

Koliko je meni poznato, a još sam pri čistoj svijesti i zdravoj pameti, ni DF ni SNP nisu predali spisak kandidata za buduću Vladu. “Vijestima” hvala računaju na mene, to mnogo znači sad kad je srednjeevropsko vrijeme vraćeno jedan sat nazad i prije se smrkava – rekao je Knežević za portal “Pobjeda”.

S druge strane, lider Pokreta za promjene Nebojša Medojević komentarisao je političku situaciju na svom Facebook profilu.

Ovog puta, kako je naveo, sveo je zahtjeve Miška Perovića, vlasnika “Vijesti” i URA-e:

Čitaj još:   NOVE UVREDE SA "Hepija": "CETINJANKE se k**vale s ITALIJANIMA"

– U Vladu ne mogu oni koji će da otvaraju dosjea UDBA-e i oni koji će da preispitaju kako postao milioner u poslovima Acom i Milom i, naravno , Srbi.

A, kao što vidim na društvenim mrežama, zahtjeve najvećeg srbofoba i antihrišćanina Miška Perovića će masovno da podrže Srbi vjernici SPC-a. 

Vladimir Božović, medijski tajkun i predsjednik Matice Srpske i šef 700 botova koji svakodnevno distribuiraju sljedeće poruke ;

1. Ko nije za Zdravka Krivokapića je plaćenik DPS-a…
2. Crkva je dobijela pobjedu i niko nije glasao za DF…
3. Lideri DF-a se bore za fotelje…

Vlado Božović je zaboravio da sve znam da će morati i objasni njegove poslovne veze s Acom Đukanovićem preko Ranka Jovovića – napisao je Medojević na Facebooku.

Hoće li doći do raskola u pobjedničkoj koaliciji, doznat ćemo uskoro…

Izvor (SB)

DOLAZI ZAHLAĐENJE, PADAĆE ŠIROM REGIONA…

ZA  VIKEND u Bosni umjereno do pretežno oblačno vrijeme, a Read more

VIC DANA Oženio se Crnogorac iz Srbije…

Kako crnogorac osvaja đevojku??? -Vidis li ti đevojko onaj cvijet Read more