IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

VUKAŠIN Perović: Mesija je tu- Ulcinjski alhemičar… (foto)

Mesija je tu. Sublimacija svih srpskih podjela. Neko koga su čekali vjekovima. Sva Srbija koja juriša na Crnu Goru sabijena u jednoj osobi. Porfirije krstom a Vučić parama, Vulin puškom a Matija pričom, Raković krađom a Mitrović Pinkom… svi oni su sada Dritan.

PODGORICA- ULCINJ: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, petak, 26, 04. 2024… 21: 42… VUKAŠIN Perović: Mesija je tu- Ulcinjski alhemičar… (foto)

Osvjedočeni veleizdajnik koji je 3. avgusta 2022. godine na okupatorsku svetosavsku sektu (SS), poznatu pod akronimom SPC, prepisao crnogorske svetinje i grobove naših predaka, Dritan Abazović promovisao je nedavno svoju knjigu “Kritika globalne etike” u Beogradu.

Mala sala Kolarčeve zadužbine bila je puna predstavnika velikosrpske nacionalističke ”elite”, a među prisutnima su bili i šef tzv SPC Prvoslav Perić– Porfirije i prvi operativac ove organizacije Velibor Džomić, koji su se Dritanu sigurno zahvalili što je stavio potpis na veleizdajnički poznat kao ”temeljni ugovor”.

Građanski aktivista Vukašin Perović se osvrnuo na taj događaj na svom Facebook profilu, a njegovu kratku analizu prenosimo u cjelosti.

Čitaj još:   DRUGI SMRTNI SLUČAJ U BIH OD KORONE: Umro vozač direktora "Igmana"... (foto i video)

Šef tzv SPC Prvoslav Perić – Porfirije i prvi operativac ove organizacije Velibor Džomić, zahvaljuju se Dritanu na veleizdaji Crne Gore

Piše: Vukašin Perović

Mesija je tu. Sublimacija svih srpskih podjela. Neko koga su čekali vjekovima. Sva Srbija koja juriša na Crnu Goru sabijena u jednoj osobi. Porfirije krstom a Vučić parama, Vulin puškom a Matija pričom, Raković krađom a Mitrović Pinkom… svi oni su sada Dritan.

Složni oko svega, pomireni su svi: Marko Kraljević i Musa Kesedžija, Karađorđevići i Obrenovići, Čiča Draža i Koča Popović, Slobo i Đinđić, Vučić i Đilas… svi dišu kao jedan. I sve je to uradio Dritan. Sam.

Davno je on položio prvi ispit, još kad im je dao Skender Bega, a diplomirao je kad je Vučiću poklonio crnogorske crkve. Ovo sad je rutinski završetak izdaje. Da iskoristi dok im još treba.

Sad ih je sve okupio. Da ubere svoj minut jeftine slave, i da im poruči da samo ujedinjeni mogu osvojiti Crnu Goru. Planovi su tu, strategija razrađena, plaćeni i zavedeni spremni. Imaju samo jednu nedoumicu, sravniti Crnu Goru kao Stefan Nemanja, popaliti je kao Aleksandar Karađorđević ili je prosto raseliti.

Čitaj još:   PATOLOŠKA TEŽNJA ZA OSVETOM: ‘’BUDALA’’ ne može više da izdrži teret ISTINE, pa prijeti TUŽBOM... 

izvor aktielno.me

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more