IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

NEDA UKRADEN SE LJUTA NA HRVATE: “Tražim smo svoje…” (foto)

Jedna od najpoznatijih pjevačica na Balkanu, Neda Ukraden (70) ovih se dana razljutila vidjevši natpise kako je tužila Republiku Hrvatsku, grad Imotski i još 26 članova obitelji Ukraden, Kadijević, Miloš i Putica, a zapravo je, kaže, radila ono što bi trebao svaki građanin.

U januaru 2019. odlučila je upisati u knjige svoju djedovinu koju ima u Glavini Donjoj u Imotskom. Zbog toga je opunomoćila odvjetnika Ivana Ćosića, koji je to sve odradio umjesto nje. Pojasnila je da je to bila uobičajna sudska procedura kako bi mogla ono što je dobila u nasljeđe provesti u knjige. 

To je bio jedini put da se to riješi. Ovako kad se kaže da sam ‘tužila Hrvatsku’ ispada ko zna šta se događa, a zapravo sam kao savjestan građanin učinila ono što bi svi trebali, a to je srediti zemlju i papire.

Prije su naši stari dobivali zemlju i to se nigdje nije evidentiralo. Dosta je zemlje bilo na stricu, ostalo je i na tati i njegovim roditeljima, ali to je sve pripalo meni jer sam kćer jedinica.

Čitaj još:   STRAVA NA PUTU IZ NOVOG PAZARA PREMA KRALJEVU: Hitno prebačen u Opštu bolnicu...

Dakle, ovim procesom nisam dobila ništa više od onog što mi je ionako pripadalo, samo je sada to sve sprovedeno i piše da je moje crno na bijelo – pojasnila je Neda za portal 24sata.

– Nisam htjela da moja kćer pokreće parnice, svašta sam u životu prošla i zato je to njoj njena majka sredila – rekla je Neda. 

– Znate, korijeni su čudo. Džaba, možeš bilo gdje živjeti, na bilo kojoj adresi, ali uvijek si vezan za svoj rodni kraj. Ja sam spavala u svim svjetskim najelitnijim hotelima, ali najljepše spavam u mojoj Glavini Donjoj – rekla je Neda.

izvor: 24sata

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more