IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

„ČOVJEK- HULJA, ODVRATNO ZA GLEDATI…“: Gore društvene mreže nakon zagrljaja MILE Dodika sa SENADOM Hadžifejzovićem, oglasili se BAKIR Hadžiomerović, ELMA Odobašić… (foto, video)

 „Slobodna Bosna“ donosi nekoliko reakcija na društvenim mrežama…

SARAJEVO: Regija, Zanimljivosti, vijesti, ponedeljak, 29, 04. 2024… 11: 52… „ČOVJEK- HULJA, ODVRATNO ZA GLEDATI…“: Gore društvene mreže nakon zagrljaja MILE Dodika sa SENADOM Hadžifejzovićem, oglasili se BAKIR Hadžiomerović, ELMA Odobašić… (foto, video)

Ne stišavaju se reakcije nakon gostovanja Milorada Dodika na Face TV- u…

-Čovjek- Hulja! Ne kontam šta rukovodi novinara da ga zove u emisiju kako bi iznova vrijeđao žrtve višestruko presuđenog genocida… Jer, Čovjek-Hulja bi valjda platio za počinjeni genocid… Odron Face TV! Toliko, poručio je Bakir Hadžiomerović.

-Udruženje bh novinara treba osuditi ovaj vanredni intervju Dodika kod Hadžifejzovića. Znao je da će negirati genocid i uprkos tome ga je ugostio. Negiranje je kažnjivo po Krivičnom zakonu ove zemlje. Novinari trebaju da ukazuju na greške. Ukažite da je ovo pogrešno!!!, poručuje novinarka Elma Odobašić.

Čitaj još:   Vic dana Odgoj malog Mujice

Nakon što mu je ustupio skoro pa dva sata uživo programa u kojem je po ko zna koji put negirao genocid. Mene je stid. NE ovo nije novinarstvo. NE ovo nisu moji novinarski uzori. Je li jedan oblik negiranja genocida i SVJESNO davanje medijskog prostora osobi koja negira genocid?, zaključila je Odobašić.

– Ovo ne treba ni komentarisati. Svaka riječ osim Senadovog samoponiženje je suvišna, navodi se u jednom od kometara.

U nastavku „Slobodna Bosna“ donosi nekoliko reakcija na društvenim mrežama.

Pogledajte video koji je uzburkao javnost!

Zagrljaj Hadžifejzovića i Dodika uzburkao javnost…

izvor (SB)
SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more