IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

VANDALSKI ČIN: Ministar u Vladi Zdravka Krivokapića, prisutan paljenju NATO zastave… (foto)

Ministar kapitalnih investicije u Vladi Zdravka Krivokapića, Mladen Bojanić prisustvovao je vandalskom činu, paljenju NATO zastave, saopštila je danas Demokratska partija socijalista…

PODGORICA: Crna Gora, Crna Hronika, vijesti, ponedeljak, 14. 12. 2020…20: 51… VANDALSKI ČIN: Ministar u Vladi Zdravka Krivokapića, prisutan paljenju NATO zastave… (foto)

Kako navode, Mladen Bojanić je još jedan iz Krivokapićevog kabineta koji je stajao iznad lomače na kojoj je gorjela zastava NATO saveza, a to je i gotovo “jasno demonstrirajući svoju pripadnost antizapadnim i anticivilizacijskim vrijednostima”.

“Očigledno je, da se Krivokapićev kabinet a to je sastoji iz neiskrenih pokajnika, koji su se da bi se domogli funkcije, maskirali i u tu svrhu Sporazumom obavezali na saradnju sa NATO”, ističu u saopštenju.

Iz DPS ističu da takvi ljudi ne smiju biti funkcioneri Vlade Crne Gore.

Čitaj još:   VIC DANA: Dva dobra jarana se NACUGALI, a onda krenula im priča o ljubavnicama i o krizi… (foto)

“Tražimo od Krivokapića da se jasno odredi prema postupcima svojih saradnika, i da osobe koje su svojim ponašanjem i postupcima pokazali da pripadaju anticivilizacijskom vrijednosnom sistemu i da u NATO ne vide partnera već zločinački savez i ubice, kako su tvrdili, odstrani iz svog Kabineta”, zaključili su u saopštenju.

Izvor rtcg. me

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more