IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

KORDON POLICIJE pred Cetinjskim manastirom: Pristigii i građani… (foto i video)

Izvještaj sa terena, policija pokušava da udalji okupljene građane oko Cetinjskog manastira!!!

CETINJE: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, utorak, 02.03.2021…11.59… KORDON POLICIJE pred Cetinjskim manastirom: Pristigii i građani… (foto i video)

Kordon policije, ali i građani Cetinja okupili su se ispred Cetinjskog manastira. Okupljeni pjevaju pjesme potpredsjedniku Vlade Dritanu Abazoviću, nazvajući ga izdajnikom.

Kako javlja naš čitalac sa lica mjesta, policija pokušava da udalji okupljene. 

Podsjetimo, jutros je Antena M objavila da su potpredsjednik Vlade Dritan Abazović, minstarka odbrane Olivera Injac,njena čevrororesorna koleginica Vesna Bratić položili danas u 11 sati vijenac na grob kralja Nikole, na Cetinju….

Začudo, vijenac će predstavnici Vlade CG položiti dan nakon 100. godišnjice smrti “cara junaka” iako protokol nalaže da se to uradi na datum smrti ili dan ranije.

Čitaj još:   SNIMCI IZ SRBIJE ZA NEVJEROVATI: Autobusi iz BiH masovno stižu na glasanje- "Šta radite bre ovdje, jel znate da je to zabranjeno?" (foto, video)

Sasvim je moguće, pošto pojedini izvori pominju 2. mart kao datum smrti posljednjeg crnogorskog suverena, da u ovoj Vladi CG i ne znaju kad je kralj Nikola umro.

Izvor Antena M.me

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more