IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

PLJEVLJA: Izabran novi direktor Osnovne škole “Ristan Pavlović”, Bojana Đačić smijenjena… (foto)

Prema inforormacijama iz OŠ „Ristan Pavlović“ novi direktor ove obrazovne ustanove biće profesor istorije Vojislav Vojo Kasalica…

PLJEVLJA: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, srijeda, 28.04.2021…09. 59… PLJEVLJA: Izabran novi direktor Osnovne škole “Ristan Pavlović”, Bojana Đačić smijenjena… (foto)

Direktorica Osnovne škole “Ristan Pavlović” u Pljevljima Bojana Đačić smijenjena je sa te funkcije, nakon što su u javnosti dospjele fotografije sa kojima se vidi kako Đačić nosi šajkaču sa kokardom i drži gusle!

Prema inforormacijama iz OŠ „Ristan Pavlović“ novi direktor ove obrazovne ustanove biće profesor istorije Vojislav Vojo Kasalica, javlja portal Pljevlja.

Kasalica je dugogodišnji prosvetni radnik ove škole i veoma je priznat i poštovan kako među svojim kolegama tako i učenicima i roditeljima.

Đačić je, da podsjetimo, odbila da komentariše autentičnost fotografije na kojoj nosi šajkaču sa kokardom i drži gusle.

No, nije sporna samo ta fotografija već i druge objave Đačić na društvenim mrežama.

Čitaj još:   OTKRIVEN VUČIĆEV PROJEKAT: Razarajući dometi “Srpskog sveta” za BiH i Crnu Goru... (foto)

Naime, prije dva dana objavljeno da je Đačić naimenovana za direktorku OŠ ,,Ristan Pavlović“ u Pljevljima i tada su korisnici Tvitera počeli da dijelile sačuvane objave sa spornog naloga za koji su tvrdili da je nalog nove direktorice, a koji je u međuvremenu uklonjen sa mreže zbog govora mržnje.

Tako je navodno jedna od spornih objava glasila:“Nepodnošljiva mi je i sama pomisao da Srpkinja ode za Hrvata ili Muslimana. Tu pomirenja nema”.

U međuvremenu, Đačić je negirala da je profil na Tviteru na kojem su iznošeni uvredljivi i šovinistički stavovi njen…

izvor analitika

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more