IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

KRIVOKAPIĆ SAOPŠTIO: Spoljni ekspert Vladimir Vuković, se pokajao, želi da se izvini novinaru Šofrancu… (foto)

Spoljni ekspert u Ministarstvu prosvjete, nauke, kulture i sporta Vladimir Vuković se pokajao zbog uvreda i neprimjerenog ponašanja prema novinaru TVCG Nebojši Šofrancu, i želi da mu se izvini…

CETINJE: Crna Gora, Crna Hronika, vijesti, četvrtak, 29.04.2021…00. 29… KRIVOKAPIĆ SAOPŠTIO: Spoljni ekspert Vladimir Vuković, se pokajao, želi da se izvini novinaru Šofrancu… (foto)

To je premijeru Zdravku Krivokapiću saopštila resorna ministarka Vesna Bratić, a on prenio novinarima u parlamentu nakon premijerskog sata.

Premijer je rekao i da zna da je Vuković završio određene aktivnosti koje su ga preporučile za to radno mjesto.

“Sinoć me je ministarka obavijstila da se g- din Vuković pokajao i da želi da se izvini našem najboljem sportskom novinaru Nebojši Šofrancu”, kazao je Krivokapić.

On je dodao da je Vukovića dva puta u životu vidio, ali da je upoznat da je to čovjek koji je završio određene aktivnosti koje su ga preporučile za to mjesto.

Čitaj još:   UŽAS: Djevojčicu (17) pretuklo šest maloljetnika, PREDVODIO dječak koji je zaljubljen u nju...

“Ne mogu da razmijem ništa šta se dešava u Crnoj Gori. Ta euforija, nadgornjavanje, podjele, da ne kažem mržnja, je nešto što nije prirodno za nas, ali doživljavam kao rezultat nekog oslobođenja koje smo doživjeli, a nijesmo ga na pravi način kanalisali”, ocijenio je Krivokapić.

Krivokapić smatra da mržnja nije prirodna za nas, te da ovo što se dešava doživljava kao “doživljaj oslobođenja koji još nijesmo definisali”.

“Mislim da svaki novinar treba da ima status službenog lica i to sam preporučio ministarki. Ministarka Vesna Bratić me je obavjestila da se Vuković pokajao i da želi da se izvini našem najboljem sportskom novinaru”, saopštio je Krivokapić.

Podsjećamo, Vuković je tokom samog dočeka boksera Petra Liješevića na podgoričkom aerodromu vrijeđao i šikanirao Šofranca, nazivajući ga i to “splačinom”, a sve je prenosio uživo na svom Fejsbuk profilu…

Izvor RTCG.me

Kvartet u Novom Pazaru

 Rukometni klub Novi Pazar angažovao je golmana Janka Gemaljevića, srednjeg Read more