IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

STIGLA ZIMA USRED MAJA: Jutros pada snijeg, ovo će potrajati… (foto)

Jutros je oblačno vrijeme sa kišom u većini područja, na planinama pada slab snijeg…

SARAJEVO: BiH, Putovanja, vijesti, subota, 15.05.2021…12.34…STIGLA ZIMA USRED MAJA: Jutros pada snijeg, ovo će potrajati… (foto)

Pripremite kišobrane i topliju odjeću jer će u narednim danima vremenske prilike biti slične današnjim.Jutros je našoj zemlji oblačno vrijeme sa kišom u većini područja. Na planinama pada slab snijeg. Temperature zraka u 08 sati (°C)

Bjelašnica 0; Ivan- sedlo 7; Bugojno 9; Sarajevo 10; Sanski Most, Tuzla, Zenica 11; Bihać, Mostar 12; Gradačac, Neum 14; Atmosferski pritisak u Sarajevu iznosi 937 hPa, za 5 hPa je niži od normalnog i lagano opada

Tokom dana padavine postepeno prestaju. Vjetar slab južni i jugozapadni. Dnevna temperature od 15 do 22 °C.

Biometeorološka prognoza je relativno povoljna. Mada će povećana naoblaka i povremeni pljuskovi remetiti ugođaj i uzrokovati uglavnom lošije raspoloženje kod većine ljudi, umjerene temperature, uz povremene sunčane periode, ipak će djelimično ublažiti negativne efekte promjene. Tegobe kod osjetljivih osoba neće biti suviše izražene, ali hronični bolesnici bi trebali biti oprezniji i ne pretjerivati sa aktivnostima tokom svježijih jutarnjih sati.

Čitaj još:   DŽENETA AGOVIĆ: U TUTINU DRAMATIČNO, IMAMO OSJEĆAJ DA SMO PREPUŠTENI SAMI SEBI...

subota 15.05.2021. godine
Biometeorološka prognoza je relativno povoljna. Mada će povećana naoblaka i povremeni pljuskovi remetiti ugođaj i uzrokovati uglavnom lošije raspoloženje kod većine ljudi, umjerene temperature, uz povremene sunčane periode, ipak će djelimično ublažiti negativne efekte promjene. Tegobe kod osjetljivih osoba neće biti suviše izražene, pri tome bi hronični bolesnici trebali biti oprezniji i ne pretjerivati sa aktivnostima tokom svježijih jutarnjih sati.

Sutra će u Bosni i Hercegovini biti pretežno oblačno vrijeme. Lokalni pljuskovi su izgledni u Bosni u poslijepodnevnim i večernjim satima. Vjetar slab do umjerene jačine južnog i jugozapadnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između šest i 11°C, na jugu zemlje do 14°C.

Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 16 i 21°C.

U ponedjeljak će u Bosni i Hercegovini biti pretežno oblačno vrijeme. U Bosni lokalni pljuskovi su izgledni tokom cijelog dana, a u Hercegovini u poslijepodnevnim i večernjim satima. Vjetar slab do umjerene jačine južnog i jugozapadnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između devet i 14°C.

Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 17 i 23°C.

U Bosni i Hercegovini će i u naredna tri dana preovladavati oblačno i nestabilno vrijeme sa kišom i pljuskovima…

Čitaj još:   VIC DANA: Došao ĐETIĆ da prosi Đevojku, kad je njen ĆAĆA pokušao ga izbaci iz kuće– bi kuršlus i urnebes… (foto)

http://iBalkan.net

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more