IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Kad čujete PORUKU supruge IVANE: Uputila je Krstijanu, plakaćete… (foto i video)

Plakaćete, Kristijan i njegova PRELJUBA je NEOPROSTIVA… “Ja sam tvoja Iv, srna, tvoja Coca i ptičica.”

BEOGRAD: Srbija, Zanimljivosti, vijesti, petak, 21.05.2021… 21. 40… Kad čujete PORUKU supruge IVANE: Uputila je Krstijanu, plakaćete… (foto i video)

Kristijan Golubović prevario je svoju suprugu Ivanu Veljković u četvrtoj sezoni “Zadruge” sa mladom takmičarkom Kristinom Spalević.

Iako je dugo tvrdio da je njihov odnos isključivo prijateljski, svoju suprugu hvalio govoreći da je nikada ne bi prevario, na kraju se upustio u žestoke s*ksualne odnose sa Kristinom, ne mareći više za kamere.

Da bi se opravdao, počeo je čak i da se žali na svoj odnos sa suprugom pred zadrugarima, iako ranije nije pominjao da mu nešto u braku fali. O tome da je njegova supruga Ivana osoba koja mu je pružala ljubav i podršku svedoči i snimak koji je nastao prije nekoliko godina, tokom Kristijanovog učešća u “Farmi 6”.

Želim da ti kažem da smo mi uz tebe i da te volimo, da si ti naš junak kao i heroj. Ja sam tvoja Iv, srna, tvoja Coca i ptičica, koja nekad možda mnogo priča, kako mi ti to već kažeš. Znaj da smo u domu tamo gdje si nas ostavio, tu te i sada čekamo. Nisam te ostavila, nisam otišla. Čekam te tamo gdje i ćemo da gledamo Ibar, čekam te tamo gdje ćemo šetati, gdje ćemo krstiti Veru, gde ćemo krenuti dalje – govorila je Ivana u video poruci, koja je emitovana pred učesnicima “Farme”, i tokom koje je Kristijan pustio suzu.

Čitaj još:   TRAGEDIJA- STRADALA DJEVOJKA KOJA JE SKOČILA SA ZGRADE: Ljekari su se borili, ali nisu uspjeli! (foto)

Ono što te najviše molim je da budeš ono što jesi: čovjek emotivac, čovjek i velikog srca, čovjek koji je uvijek svakom pomogao i svakom želio dobro. Ja molim te, kao Boga, Kristijane, bez psovki i bez prijetnji, jer to nisi ti- dodala je ona.

Cijelu Ivaninu video poruku poslušajte u videu:

Izvor (SD)

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more