IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Oštra polemika u Skupštini: DRAGINAJA VUKSANOVIĆ– STANKOVIĆ: Sveta nam je Crna Gora; BRATIĆ: Ništa vam nije sveto… (foto i video)

Oštro reagovala poslanica SDP- a Draginja Vuksanović Stanković i tražila od potpredsjednika Skupštine Strahinje Bulajića da reaguje…

PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti… ponedeljak, 31.05. 2021…15. 19… Oštra polemika u Skupštini: DRAGINAJA VUKSANOVIĆ– STANKOVIĆ: Sveta nam je Crna Gora; BRATIĆ: Ništa vam nije sveto… (foto i video)

Ministarka prosvjete, nauke, kulture je u Parlamentu, komentarišući najavljene smjene direktora obrazovnih ustanova, između ostalog rekla kako opozciji ništa nije sveto.

Na to je oštro reagovala poslanica SDP- a Draginja Vuksanović Stanković i tražila od potpredsjednika Skupštine Strahinje Bulajića da reaguje.

“Vi ste dužni da prekinete, ona je izjavila da nam ništa nije sveto. Za nas je sveta država Crna Gora, a neka nam ministarka odgovori član koje partije je bila kad je dobila državljanstvo Crne Gore, član koje partije, ministarko?, pitala je Vuksanović Stanković.

Reagovala je i poslanica Ure Božena Jelušić.

Čitaj još:   ISTANBUL Sudar na aerodromu “Ataturk“: Ima puno povrijeđenih...

“Formulacija da nekome ništa nije sveto je jako uvredljiva”, poručila je ona.

Izvor Stabdard.co.me

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

MINISTAR OJAČAO U GUČI: Na otvaranju sabora, rekao ono u šta ni sam ne vjeruje, “U Prizrenu će se opet…”

„Srbija je u pregovorima oko Kosova spremna na kompromis, ali Read more

Čitaj još:   General Rahim Ademi napustio HGZ: Duboko su me uvrijedili, ponizili i postupili kao da sam četnički general... (foto, video)