IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

REAGOVANJE IZ PETNJICE: “Uzdržani Ćeman” izgubio i ona četiri glasa što ima u mjesnom odboru Vrbica… (foto i video)

“Albin Ćeman je bez i najmanje merhameta kao član skupštinskog odbora za ljudska prava odbio da podrži rezoluciju o genocidu u Srebrenici”, poručili su iz Opštinskog odbora DPS- a Petnjice…

PETNJICA: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti… srijeda, 02.06. 2021…20. 49…REAGOVANJE IZ PETNJICE: “Uzdržani Ćeman” izgubio i ona četiri glasa što ima u mjesnom odboru Vrbica… (foto i video)

Kako ocjenjuju iz Opštinskog odbora DPS- a Petnjice, time je ovaj partijski poslušnik iskazao sebe u svjetlu beskičmenjaka kojem su lične privilegije i interesi prevagnuli u odnosu na našto što je civilizacijska vrijednost.

“Ovim činom Albin Ćeman je ponizio sve Bošnjake i Muslimane, pokazao kakav je kalkulant i da za njega politika nije borba za vrijednosti koje su nesporne i civilizacijske. 

Ovim Ćeman može vrlo vjerovatno prestati da računa i na ona puna četiri glasa koja je dobio u njegovom mjesnom odboru Vrbica na posljednim parlamentarnim izborima”, navodi se u reagovanju Opštinskog odbora DPS-a Petnjice….

Čitaj još:   VIC DANA: Žena budi muža u gluho doba noći, pa reče sanjala sam čudan san, a onda on uhvati se za glavu… (foto)

izvor analitila.me 

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more