IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DRAGINJA Vuksanović Stanković: Pod zastavom tuđe države “biju se vole se– DF– Bečić– Krivokapić” (foto i video)

Poslanica Socijaldemokratske partije SDP Draginja Vuksanović- Stanković pozvala je premijera Zdravka Krivokapića i predsjednika Skupštine Aleksu Bečića da objasne što su juče radili na skupu pod zastavama tuđe države i na večeri na kojoj se klicalo tuđoj državi…

PODGORICA: Crna GORA, Zanimljivosti, vijesti…četvrtak, 03.06. 2021…09. 49… DRAGINJA Vuksanović Stanković: Pod zastavom tuđe države “biju se vole se– DF– Bečić– Krivokapić” (foto i video)

Krivokapić i Bečić juče su u Hramu prisustvovali dočeku novog mitropolita crnogorsko-primorskog Joanikija, da bi se kasnije sa predstavnicima Demokratskog fronta pridružili svečanoj večeri organizovanoj povodom izbora novog mitropolita. 

Tokom susreta pjevalo se “Veseli se, srpski rode” i “Onamo ‘namo”.

Ko se bije taj se voli– DF– Bečić– Krivokapić. Ali ne na štetu a to na državnih interesa Crne Gore. Krivokapić i Bečić da objasne što su radili na skupu pod zastavama tuđe države i na večeri na kojoj se klicalo tuđoj državi. Ovo nije srpska Sparta, nego vječna Crna Gora”, poručila je Vuksanović-Stanković na Tviteru uz video sa sinoćnje večere.

Čitaj još:   DRAGINJA Vuksanović- Stanković: Bili smo na pola metra od POLICIJE kad su bacili ogromnu količinu SUZAVCA... (foto)

Izvor Standard.co.me

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more