IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

GENIJALAC Zoran Kesić: Vučićevo izganje o Kosovu u Skupštini Srbije… (foto i video)

Vučić je pred skupštinom koji su bojkotirali opozicioni zastupnici održao dugi govor, a tijekom njegovog govora su bili dugi aplauzi u 23 navrata…

BEOGRAD: Srbija, Zanimljivosti, vijesti…nedelja, 27.06.2021…18.54…  GENIJALAC Zoran Kesić: Vučićevo izganje o Kosovu u Skupštini Srbije… (foto i video)

Srbijanski Predsjednik Aleksandar Vučić prije nekoliko dana se obratio Narodnoj Skupštini Srbije i predstavio Izvještaj o toku dijaloga sa Kosovom, koji su zastupnici potom usvojili.

Vučić je pred skupštinom koji su bojkotirali opozicioni zastupnici održao dugi govor, a tijekom njegovog govora su bili dugi aplauzi u 23 navrata.

Da se Srbija već odavno udaljila od demokratije, i da je sve bliža diktaturi govori i podatak da su zastupnici Vučiću aplaudirali u prosjeku na svakih sedam minuta.

Vučić je ponovo imao svoje “minute” u kojima je prepričavao razgovore sa drugim političarima gdje nikada nema svjedoka i koji u Vučićevoj mašti, uvijek okončavaju njegovim pitanjem na koje nikad nijedan sagovornik nema odgovor.

Čitaj još:   DRAMA I TRAGEDIJA U SARAJEVU: Osoba pala sa zgrade i poginula, policija na terenu... (foto)

Ovaj govor u skupštini bio je izvanredan povod genijalnom analitičaru Zoranu Kesiću da kroz njemu svojstven pristup ponovo ukaže na sve laži i prevare koje im svakodnevno servira režim Aleksandra Vučića.

izvor kosova.info

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more