IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

”DALILINA MAJKA BIJESNA ZBOG PRELJUBE”! ŠTA GOVORI, NIKO NE VJERUJE…

Emina Mujić, Dalilina majka, odlučila je da ispriča samo djelić onoga što je za javnost nepoznanica. Kako napominje tek će sve izneti u javnost i pokazati svima da će Dalilin i Dejanov brak opstati.

 Zar treba ovolika polemika da se vodi o mom djetetu? Svi misle da je Dalila nejaka i nezaštićena spolja i da ovu vještačku frku niko neće prekinuti? Samo neka se tome nadaju. Čitava ova igra između Dejana, Dalile i Filipa Cara je nepodnošljiva. Kad budem odlučila, govoriću o svemu javno, za sada još nije momenat za to – poručuje Emina.

– Mnogi novinari su me zvali, ali ja još ne želim da ogolim čitavu istinu. Lažima se ništa neće postići koje se plasiraju o mom djetetu i meni. Znam i ja napraviti haos po novinama i u studiju, samo ako me pojedini rijaliti igrači budu dirali – rekla je uznemirena Dalilina mama i otkriva da bi ušla u petu sezonu rijalitija.

– Kad je moje dijete u pitanju, a u ovom slučaju i Dejan i Dalila, i te kako sam spremna da uđem u “Zadrugu” i da se suočim sa svima. Ja Dejana i dalje doživljavam kao svoje dijete. Imam i brojne informacije o drugim učesnicima koje bih iznijela u javnost. Ali što se kaže, polako, sve će to doći na svoje mjesto – ističe Emina koja posljednjih dana prolazi kroz pakao.

Čitaj još:   Crkva Srbije: Krivokapiću, potpisuj i potpiši!

– Prolazim kroz pakao, a kako i ne bih kad vidim da se mom djetetu uništava brak. Dalila nije sama i moju podršku će uvjek imati. Neka se igraju sa mojom djecom unutar rijalitija, ali moraju da misle i na nas majke. Ja shvatam šta je rijaliti igra, ali ovo je postalo nepodnošljivo. Za svoju Dalilu bih život dala, a kad vidim šta rade pojedini ukućani pozli mi. Marko Đedović umjesto da ih spaja, on taj brak uništava raznim informacijama – zaključila je Emina Mujić.

izvor: alo.rs

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more