IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DERNEK U MOJKOVCU- Ćerke Krivokapića ŠOKIRALE: Nakon kampanje uz ALKOHOL se opustile do ”DASKE”

Premijer Zdravko Krivokapić nezvanično stoji iza partije ”Ne damo Mojkovac” koja učestvuje na lokalnim izborima u tom gradu na sjeveru.

Za tu političku kampanju, kao glavne na terenu su ćerke Jelena i Milena Krivokapić gdje daju sve da u radu sa aktivistima očevoj stranci obezbijede što veću podršku.

Kako saznajemo, osim što predano i požrtvovano rade u kampanji, one su sklone da se nakon napornog terenskog rada opuste. Tako je bilo prošlog vikenda.

Prema pouzdanim informacijama portala Aktuelno, ćerke Krivokapića su u restoranu mini hotela Serdar u Mojkovcu uživale u društvu, ali poput svog oca, ovaj dernek nije prošao bez skandala.

”Ostali do kasno uz velike količine pića. Jedna od ćerki premijera Krivokapića je bila vidno ‘opuštena’ uz alkoholna pića, pa je pravila scene po hodniku i još nekim prostorijama u objektu. Mještani su bili zaprepašćeni njenim ponašanjem” navodi izvor portala Aktuelno.

Čitaj još:   Krivokapić u Srbiji PONIZIO CRNU GORU, dostojanstvenije dočekali Džona Depa nego premijera

Zanimljivo je i ko je bio u društvu ćerki Krivokapića.

”U društvu je pored aktivista bila Nevenka Bošković Ćirović i funkcioner Ljujić iz Bijelog Polja”,precizirao je naš izvor, koji je ponovo saopštio da su ”nedamskim” ponašanjem zgrozile sve prisutne.

Automobilom Vlade u kampanju

Ćerke Krivokapića već neko vrijeme borave u Mojkovcu, a za potrebe kampanje liste ”Ne damo Mojkovac” koriste službeni automobil.

Tako se na društvenim mrežama pojavila fotografija automobila iz pratnje premijera Zdravka Krivokapića koje je parkirano ispred prostorija liste ”Ne damo Mojkovac”.

Riječ je o klasičnoj zloupotrebi državnih resursa i sve to o trošku građana.

izvor: aktuelno.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more