IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

TUGA IZNAD SARAJEVA: Vrijeme i mjesto dženaze nesretno stradalog dječaka Alija Bečića… (foto)

BLIZU Osnovne škole “Aleksa Šantić” u Nedžarićima, kamion je udario nesretnog dječaka koji je preselio na Ahiret u KCUS- u usljed zadobivenih povreda…

SARAJEVO: Regija, Crna Hronika, vijesti, utorak, 14.12. 2021… 00: 52…  TUGA IZNAD SARAJEVA: Vrijeme i mjesto dženaze nesretno stradalog dječaka Alija Bečića… (foto)

Sve je potresla tragedija koja se desila u četvrtak blizini Osnovne škole “Aleksa Šantić” u Sarajevu kada je kamion udario učenika te škole Alija Bečića (11).

Dječak je, nažalost, preminuo usljed zadobijenih povreda na Kliničkom centru Univerziteta u Sarajevu.

Dženaza tragično stradalom dječaku klanjat će se u utorak u 13 sati na mezarju Turbe na Bistriku.

Kantonalni sud u Sarajevu na prijedlog Tužilaštva KS odredio je u toku dana jednomjesečni pritvor vozaču kamiona koji je usmrtio 11- godišnjaka u naselju Nedžarići.

  • Pritvor je određen zbog opasnosti da bi osumnjičeni boravkom na slobodi izazvao uznemirenje javnosti- kazala je glasnogovornica Kantonalnog tužilaštva Azra Bavčić…
  • Povodom tragedije oglasio i Taekwondo klub Novi Grad Sarajevo objavom da je stradali dječak bio dugogodišnji član njihovog kluba. 
  • “Sa velikom tugom vam saopćavamo jednu tužnu vijest. Saobračajna nesreća koja se sinoć dogodila u Nedžarićima odnijela je život našem dugogodišnjem članu Aliju Bečiću”, stoji u objavi ovog kluba.
Čitaj još:   SKANDAL: Nenad Nešić, novi ministar sigurnosti BiH, digao tri prsta u Dnevniku FTV- a!? (foto, video)

izvor iBalkan.net

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more