IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

IDE NOVA PROMJENA VREMENA: Kada i koliko će padati narednih nekoliko dana… (foto)

Danas umjereno do pretežno oblačno vrijeme…

SARAJEVO: Regija, Putovanje, vijesti, četvrtak,16.12. 2021… 07: 52… IDE NOVA PROMJENA VREMENA: Kada i koliko će padati narednih nekoliko dana… (foto)

Jutarnja temperatura od minus sedam do nula, u Posavini, Krajini i Hercegovini do četiri, a dnevna nula do šest, na jugu od sedam do 12 stepeni Celzijusovih…

U Bosni i Hercegovini danas će preovladavati umjereno do pretežno oblačno vrijeme…

Prema prognozi Federalnog hidrometeorološkog zavoda (FHMZ) BiH, povremeno i ponegdje u Bosni je moguća slaba kiša ili susnježica. Vjetar u Bosni slab do umjeren, uglavnom, sjeverni i sjeveroistočni, a u Hercegovini umjerena bura.

Jutarnja temperatura od minus sedam do nula, u Posavini, Krajini i Hercegovini do četiri, a dnevna nula do šest, na jugu od sedam do 12 stepeni Celzijusovih.

U četvrtak u Bosni pretežno oblačno vrijeme, a u Hercegovini sunčano uz postepeno naoblačenje krajem dana. Poslijepodne ili tokom noći u Bosni u nizinama je moguća slaba kiša, a u višim područjima susnježica i snijeg. Jutarnja temperatura od minus dva do tri, na jugu do šest, a dnevna od jedan do šest, na jugu do 10 stepeni.

Čitaj još:   SARAJEVO I TO JE MOGUĆE: Parkirao na šinama, nisu vozili tramvaji...

U petak u Bosni pretežno oblačno vrijeme, a u Hercegovini pretežno vedro, uz porast naoblake tokom dana. Poslijepodne i tokom noći u Bosni je moguća slaba kiša, a na planinama snijeg. Tokom noći u nizinama Bosne može biti susnježice i snijega. Jutarnja temperatura od minus dva do četiri, na jugu do šest, a dnevna od dva do osam, na jugu do 12 stepeni..

U subotu u Bosni pretežno oblačno vrijeme, a u Hercegovini pretežno vedro. U Bosni u nizinama kiša i susnježica, a u višim područjima snijeg. Jutarnja temperatura od -2 do 3, a dnevna od 0 do 6, na jugu do 10 stepeni.

U nedjelju u Bosni i Hercegovini umjereno do pretežno oblačno vrijeme. U Bosni u jutarnjim satima i prije podne, sa susnježicom i slabim snijegom. Jutarnja temperatura od -3 do 3, a dnevna od 0 do 6, na jugu do 10 stepeni.

Prvog dana iza vikenda u Bosni pretežno oblačno vrijeme, a u Hercegovini pretežno vedro. U Bosni u nizinama kiša i susnježica, a u višim područjima snijeg. Jutarnja temperatura od minus tri do tri, na jugu do šest, a dnevna od minus jedan do četiri, na jugu od šest do 11 stepeni C…

Čitaj još:   CETINJANE PORUČILO MITROPOLITU SPC I NJEGOVOM BRATU: Bolje mala UKRAJINA, nego VELIKA SRBIJA; OtaZ Gojko- Ko je počeo rat? (foto, video)

http://iBalkan.net

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more