IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

NOVI SAD: Na koncertu Sindikata ori se “Vučiću, pederu” (foto, video)

Do sada se orilo na utakmicama fudbalera i košarkaša Partizana, sada čulo se i na koncertu Beogradskog sindikata- publika horski skandirala “Vučiću, pederu”, čime je još jednom pokazala šta misli o predsjedniku SNS ali kao i u slobodno vrijeme prvom čovjeku Srbije, kao i njegovoj politici…

NOVI SAD: Srbija, Zanimljivosti, vijesti, ponedeljak, 20.12.2021… 00: 42…  NOVI SAD: Na koncertu Sindikata ori se “Vučiću, pederu” (foto, video)

Beogradski sindikat je napravio spektakularan koncert u Novom Sadu, digao je sve na noge hitovima, i novim i starim, koji su sada aktuelniji nego ikada. Pjevala je publika uglas pjesme Sindikata, baš kao što je to bio slučaj sa hitom “Sistem te laže”.

Ova pjesma na najbolji način pokazuje stanje u državi, što su prepoznali i fanovi Beogradskog sindikata, da bi poslije nje poslali poruku Aleksandru Vučiću.

Čitaj još:   TURSKI RADNICI PRIJETE DA ĆE SKOČITI SA KULE BEOGRAD JER NISU PRIMILI PLATU (video)

Naime, u pauzi između dvije numere, publika nezadovoljna stanjem i to u društvu u poslednjih skoro 10 godina skandirala je, sve jače i jače, “Vučiću, pederu”.

Da podsetimo, ovo identično skandiranje je moglo da se čuje uglavnom na utakmicama, najčešće na mečevima fudbalera i košarkaša Partizana, kada su slobodnomisleći navijači iskazivali mišljenje, a sada se sve preselilo i na koncerte.

Narod je nezadovoljan, Vučić osjeća da mu se drma tron, a ovi povici su još jedan dokaz u prilog toj tezi…

izvor Direktno.rs

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more