IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Milutin Cerović: HITLER IZ RUSKOG SOKAKA…

Poraz politike koju vodi bivši špijun KGB-a je pobeda sveta, mira i stabilnosti planete, a svaki drugi rezultat je poguban za celo čovečanstvo

Zašto je veoma važno da se Rusija trajno porazi vojno, ekonomski i politički u ovom trenutku?

Zato što je to poruka svima ostalima koji imaju teritorijalne pretenzije prema susedima, da shvate da je svetska bezbednost mnogo jača od bilo kog političkog razbojnika.

Zato što bi se time celom svetu poslala jasna poruka, da se neće tolerisati niko ko misli da je jedan pojedinac i tiranin jači od celog sveta.

Zato što bi se tim činom i porazom jedne dokazane hegemonističke sile pokazalo, da se ne isplate ratne igre čak ni jednom moćniku, a koji je pomislio da može da vuče za nos bukvalno ceo svet.

Poraz politike sadašnjeg jahača apokalipse koji jaše čak i medvede po Rusiji bilo bi ozdravljenje i snižavanje strasti kako u Rusiji, tako u celoj Evropi, tako isto i u celom svetu.

A pogotovu bi ceo Balkan odahnuo i prodisao politički, bezbednosno i na svaki drugi način.

Čitaj još:   ČARŠIJSKA DŽAMIJA U JABLANICI NA METI LOPOVA: Prepoznajte li ga? Pogledajte snimak... (video)

Bezbednost u svetu je u velikoj opasnosti, ako bi ne daj bože pobedila suluda sila koja ne zna šta bi sa milionima kilometara svoje države, ali zna šta bi sa tuđim teritorijama i državama.

Ko misli da u 21. stoleću može da pobedi ceo svet oružjem, taj je lud, bolestan i neuračunljiv!

Pojavio se vidimo jedan lik koji to ceni da može, zato je da to ponovimo ovde, veoma važno i lekovitito da mu se dokaže da to ipak ne može.

Rezime:

Poraz politike koju vodi bivši špijun KGB-a je pobeda sveta, mira i stabilnosti planete, a svaki drugi rezultat je poguban za celo čovečanstvo.

Ko ceni da jedan egomanijak može da pobedi ceo svet, taj je zbilja za sanatorijum zatvorenog tipa.

Ko god taj bio i postojao u ovom trenutku.

Piše: Milutin Cerović

izvor: aktuelno.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more