IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Rus POZDNJAKOV uputio PORUKU sa nepoznate adrese:”I Vukšić imao motiv da simulira NASILNE AKTIVNOSTI i pokaže CRNOJ GORI da radi i da ga ova država treba” (video)

Rus Vladislav Pozdnjakov sa nepoznate adrese poslao je mejl predsjedniku Odbora za bezbjednosti i odbranu i jednom od lidera DF- a Milanu Kneževiću, sa video porukom do koje je ekskluzivno došao portal Standard…

Pozdnjakov u poruci tvrdi da nije kriv za lažne dojave o podmetanju bombe, već da mu se to podmeće. On tvdi da ima mnogo neprijatelja, ali je izrazio sumnju da mu se ovaj, kako kaže, zločin, po njegovim pretpostavlkama podmeće sa tri adrese- od ukrajinske vlade, aktiviste Aleksandra Saše Zekovića ili od direktora Agencije za nacionalnu bezbjednost Dejana Vukšića.

Ova video poruka biće predmet vanredne sjednice Odbora za bezbjednost koju će predsjednik Milan Knežević zakazati do utorka.

Transkript video poruke prenosimo integralno:

”Zdravo, zovem se Vladislav Pozdnjakov, ovu video poruku snimam za Vas i Komitet državne bezbjednosti Crne Gore.

Molim Vas da utičete na svoju nacionalnu policiju, kako bi sproveli temeljnu istragu i uvjerili se da ja nisam ništa kriv, ja nisam počinio te zločine.

Takođe Vas molim da utičete na svoje medije da prestanu sa bezumnim maltretiranjem moje ličnosti, da prestanu da šire laži, klevete i da me optužuju da šaljem te e-mailove. Bilo ko ih je mogao poslati, mogli su napisati apsolutno bilo koje ime; moje ime, vaše ime, vaših roditelja, Putina ili bilo kog drugog, ali to ne daje za pravo da me optužujete za ono što ja nisam učinio.

Čitaj još:   NIKŠIĆKA VRTEŠKA: DRITAN I DAKA već imaju dil- zajedno protiv... (foto)

Pretpostavljam ko je to mogao učiniti, budući da sam javna ličnost i pošto podržavam svoju državu Rusiju, nažalost imam 1000 neprijatelja, posebno među ukrajinskim redovima. Ukrajinci mogu minirati vaše školske zgrade u moje ime.

Drugo lice koje mi stvara probleme je (Aleksandar) Zeković, koji me prije dvije nedjelje počeo napadati iz pogrešnog razloga, iako ga ja uopšte ne poznajem, niti on mene poznaje, nikad se nigdje nismo sreli, ne znamo jedno za drugo, ali prije dvije nedjelje, bez razloga, počeo me napadati, počeo je pisati dopise tužilaštvu, počeo me optuživati za nešto, pokušavajući da upropasti moj život. Mogu zaključiti da ta osoba ne postupa u svoje ime, ne djeluje samoinicijativno, nego ga neko usmjerava i nadzire i govori mu šta da čini.

Treće lice koj bi to moglo učiniti je Dejan Vukšić, direktor ANB-a. Činjenica je da se dva do tri dana prije ovih lažnih miniranja, oglasio u lokalnim medijima gdje je izjavio da postoji opasnost od plitanja ruskih specijalnih službi u političkim procesima Crne Gore.

Sada, nakon što je dao ovu izjavu nekoliko dana kasnije, počele su lažne dojave, pa je mogao iskoristiti moju reputaciju, moje ime i moje medijsko izlaganje. Mogao je ići na ovu provokaciju da nekako potkrijepi svoje riječi enekim argumentima, da simulira nasilnu aktivnost, da pokaže Crnoj Gori da radi i da ga ova država opet treba. Ovo su moje pretpostavke. Molim Vas da to riješite i na kraju ostavite mene i moju porodicu na miru.”

Čitaj još:   Dnevni horoskop za 18. avgust 2020. godine...

izvor: standard.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more