IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

HIT NA DRUŠTVENIM MREŽAMA: Konj ZEN umalo srušio ZORANA Milanovića, reagiralo i njegovo osiguranje… (foto, video)

Hrvatski predsjednik sa slavodobitnikom i njegovim konjem pozirao fotografima, dogodila se nezgoda…

BORBAN: Hrvatska, Zanimljivosti, vijesti, ponedeljak, 22. VIII, 00: 55… HIT NA DRUŠTVENIM MREŽAMA: Konj umalo srušio ZORANA Milanovića, reagiralo i njegovo osiguranje, pogledajte snimak… (foto. video)

Petar Benčić iz okolice Žminja pobjednik je ovogodišnje 47. Trke na prstenac koja je u nedjelju održana u Barbanu u Hrvatskoj, prijelazni predsjednički štit i bodež i poklon uručio mu je hrvatski predsjednik Zoran Milanović, pokrovitelj manifestacije.

“Dok je predsjednik sa slavodobitnikom i njegovim konjem pozirao fotografima, dogodila se nezgoda”, piše Jutarnji.

Naime, u jednom trenutku došlo je do “bliskog kontakta” konja Zena i Milanovića, ali srećom bez posljedica. Osiguranje je pridržalo Milanovića nakon što se konj počeo okretati i zamalo predsjednika srušio na pod.

“Dojmovi se još nisu slegli, no presretan sam, uzbuđen sam”, rekao je slavodobitnik Petar Benčić koji je slavodobitnik Trke na prstenac bio i 2019. godine. Na ovogodišnjem natjecanju osvojio je ukupno osam bodova pri čemu je dvaput pogodio u sridu.

Čitaj još:   Zbog pandemije neće biti zajedničkih iftara i teravih- namaza u džamijama... (foto)

Tradicionalna Trka na prstenac održana je ove godine 47. put a obnovljena je nakon pauze duge 280 godina. Zvuci konjskih kopita Barbanom odjekuju redovito od 1976. godine, pretposljednjeg vikenda u avgustu…

BONUS VIDEO: Trka na prstenac 2022…

izvor tportal

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more