IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

PLJEVLJA: URA i SNP zajedno-“Imamo viziju kako da ovaj grad postane ponovo naša sjajna zvijezda…“

Potpredsjednik SNP-a Dragoslav Šćekić naveo je da je zadovoljan rezultatima koji su proizvod koalicije SNP-URA na državnom nivou, kao i da će učiniti sve da se takvi rezultati ostvare i u ovom gradu…

PLJEVLJA: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, srijeda, 28. IX- 09: 34… PLJEVLJA: URA i SNP zajedno-“Imamo viziju kako da ovaj grad postane ponovo naša sjajna zvijezda…“

“Predajom liste označavamo kraj aktuelne vladajuće garniture u Pljevljima. Svjesni smo problema sa kojima se susreće ovaj grad i spremni smo da ih što prije riješimo. Postavićemo temelj za novu bolnicu, kao i ostale projekte za naredni period, čija će realizacija učiniti naš grad boljim“, saopštio je nosilac liste URA-SNP „Temelj za bolja Pljevlja“ dr Saša Grbović.

“Imamo viziju kako da ovaj grad postane ponovo naša sjajna zvijezda na sjeveru Crne Gore u kulturnom, ali svakom drugom smislu. Posjedujemo rješenje kako da Pljevljima pružimo ono što ona daju Crnoj Gori svih ovih godina“, poručila je sinoć politička direktorka URE Ana Novaković Đurović.

Čitaj još:   Preselio na Ahiret poznati humanista iz Sandžaka, Hadži Ruždija Agušević...

Novaković Đurović je dodala da URA u Pljevljima ima jasan program koji će omogućiti valorizaciju ekoloških i prirodnih potencijala, da će ova koalicija učiniti sve da privuče investitore u ovom gradu, te da će ga načiniti centrom sjevera Crne Gore.

Potpredsjednik SNP-a Dragoslav Šćekić naveo je da je zadovoljan rezultatima koji su proizvod koalicije SNP-URA na državnom nivou, kao i da će učiniti sve da se takvi rezultati ostvare i u ovom gradu.

Izbornu listu čine: Saša Grbović, Nidal Idris, Ratko Pejović, Tamara Cmiljanić, Veselin Bošnjak, Rade Ostojić, Radivoje Vojinović, Nataša Bajić, Slavoljub Gvozdenović, Maida Delić, Nikola Đuković, Zoran Šljukić, Milovan Gogić, Olga Danilović, Vasilije Miličić, Miroslav Gogić, Srđan Smolović, Marko Stevanović, Alem Kadić, Anka Krsmanović, Dijana Jurić, Goran Gospić, Luka Kovačević, Bojana Brajković, Velibor Kljajević, Darko Palibrk, Tanja Šljivančanin, Danilo Milikić, Tijana Damjanović, Miloš Ostojić, Goran Popadić, Bojana Despotović, Snežana Preradović, Miloš Bujišić.

izvor gradka.me

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more