IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

TRAGEDIJA: NASTAVLJENA POTRAGA ZA DJECOM iz vozila koje je sletjelo u kanjon Tare… (video)

Dragoslav Pejanović iz Službe zaštite i spašavanja Mojkovac kazao je da se jutros nastavlja potraga za dvoje djece koja su nestala nakon slijetanja vozila u Taru.

U nesreći je, podsjetimo, stradala njihova majka J.V., a jedna maloljetna osoba izvučena je sinoć iz kanjona sa povredama i prevezena u bolnicu.

“Uputili smo se na mjesto nesreće gdje ćemo se naći sa pripadnicima Službe spašavanja Žabljak, odakle ćemo dalje odrediti kako će teći potraga”, kazao nam je Pejanović.

Do nesreće je došlo kada je vozilo u kojem su bila žene i troje djece udarilo u stijenu, a potom sletjelo u rijeku Taru.

Ekipa Gorske službe spašavanja Žabljak uključene su u akciju izvlačenja.

Noć je otežala spasilačke aktivnosti. Na mjestu udesa je pristigla i porodica stradalih. Vozilo je mojkovačkih registarskih oznaka, a saobraćajni udes sa tragičnim posljedicama se desio kod trećeg tunela od mosta na Tari u pravcu Mojkovca. Prisutan je veliki broj spasilaca.

Čitaj još:   DPS Kovačeviću: Dok god je nas nijedan narod u građanskoj CRNOJ GORI neće lelekati niti će bilo čije majke, šćeri i sestre kukati...

Neposredno poslije nesreće na mjestu udesa je izvučeno dijete od oko četiri godine starosti, koje je prebačeno u pljevaljsku bolnicu i stabilnog je zdravstvenog stanja.

izvor:analitika.me

Nasrnuo nožem na policiju, policajac ga upucao!!!

Nesvakidašnji incident u Hrvatskoj... Kako je objavila zagrebačka policija, danas oko Read more

DRAMA NA CETINJU: Privedena poznata pjevačica iz Srbije, JEDVA JE SMIRILI …

Sandra Valterović, poznatija kao Seksi Sandra, privedena je danas nešto Read more

DOLAZI ZAHLAĐENJE, PADAĆE ŠIROM REGIONA…

ZA  VIKEND u Bosni umjereno do pretežno oblačno vrijeme, a Read more

Eksplodirao parkirani AUDI, djevojku našli PORED VOZILA!!!

Nepoznata djevojka je povređena kada je u Zemunu, oko 2:30h Read more