IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Djevojka napadnuta u autobusu: Dodirivao me je, lupila sam mu šamar, on je nastavio, niko od putnika nije reagovao… (foto, video)

Studenkinju M. M. danas je u autobusu na liniji 33 napastvovao nepoznati mladić, a napad je prijavila policiji i predala im njegovu fotografiju, koju je objavila i na Instagramu…

BEOGRAD: Srbija., Crna Hronika, vijesti, četvrtak, 13- X- 00: 24… Djevojka napadnuta u autobusu: Dodirivao me je, lupila sam mu šamar, on je nastavio, niko od putnika nije reagovao… (foto, video)

„U 12:50 sam čekala autobus, na liniji 33, kod stanice ispred centra za kulturu Vlada Divljan. U autobusu je bila gužva, previše nas je krenulo ka ulazu, htjela sam da sačekam drugi autobus, ali sam žurila na fakultet…

Na samom ulazu u autobus, osJetila sam da mi neko stavlja ruku u helanke, prvo sam mislila da mi se učinilo i da je to sve slučajno“, rekla je FoNetu M. M. koja je uspJela da fotografiše napasnika, a njegovu fotografiju je objavila i na Instagramu.

Ona kaže da je po ulasku u autobus „osjetila nečije ruke na svojoj zadnjici“.

„Tada sam se okrenula i lupila šamar muškarcu koji je to uradio. On je bio smiren, a ja sam vikala na njega odakle mu pravo da to radi. Njegov odgovor je bio da sam ja žensko, da on jedini ima pravo da me pipa, i da želi da me gleda u lice dok to radi, a ostali samo gledaju“, prepričala je reporteru FoNeta M. M.

Čitaj još:   KOLIKO ĆE KOŠTATI OBNOVA TURSKE OD ZEMLJOTRESA? Ovo su prve procjene... (foto, video)

Kaže da je bila „jako uplašena“, ali da je napasnik nastavio da je dodiruje iako je zapretila da će pozvati policiju.

„U glavi mi je bila samo policijska stanica 29. novembar jer je bila najbliža. Pozvala sam ih, oni su me posle uputili u policijsku stanicu Palilula. Tamo sam dala izjavu i pokazala fotografiju muškarca“, ispričala je FoNetu M. M.

U policiji su joj rekli da će se „potruditi“ da nađu napasnika, ali posle prijave, kako kaže, nije dobila službenu belješku o izjavi koju je dala dežurnom policajcu.

***

BONUS VIDEO: Silovatelj uhapšen– protesti protiv „Informera“ se nastavljaju

Čitaj još:   SARAJEVO VELIKI INCIDENT: Roditelj prijetio pištoljem doktoru na KCUS- u...

izvor Nova.rs

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more