IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

RANKO Krivokapić: ODLAZEĆI premijer proglasio me neustavno za PERSONU NON GRATA U PALOJ VLADI…

Nedelju dana nakon što me Ruska Federacija proglasila za personu non grata, premijer kojem je izglasano nepovjerenje, proglasio me neustavno za personu non grata u paloj Vladi.

Dragi prijatelji, hvala na plodotvornoj saradnji- kazao je Ranko Krivokapić, kojeg su poslanici sinoć na sjednici Skupštine razriješili sa pozicije ministra vanjskih poslova.

Podsjećamo, nakon maratonske sjednice Skupštine, poslanici nisu izabrali niti jednog od četiri kandidata za sudije Ustavnog suda.

Opozicioni poslanici nisu ni prisustvovali glasanju nakon što je predsjednica Skupštine Danijela Đurović predložila da u dnevni red bude uvršten i predlog za razrješenje ministara odbrane i vanjskih poslova Raška Konjevića i Ranka Krivokapića.

Glasovima 41 poslanika vladajuće većine ministri iz redova Socijaldemokratske partije su smijenjeni, iako Vlada nije u mandatu od 19. avgusta

Čitaj još:   NIJE DRUG DUGME: Dritan ABAZOVIĆ imenovao partijskog saborca u odbor direktora, SREDNOŠKOLAC “nagrađen” za košarkaško druženje na Filipinima... (foto)

– Nastavljamo naše savezništvo! Слава Україні – poručio je Krivokapić na Tviteru.

izvor: pobjeda.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more