IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 31. januar 2023. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših prostora- Ovan koristi šarm, Bik ograničava sebe, Blizanci imaju ljubav sa Jarcem ili Bikom, Lav ima dan za bliskost, Djevica se povlači u sebe, Vaga gleda kako da zaštiti imovinu, Škorpija sarađuje sa Lavom, Strijelac se zabavlja, Vodolija se osjeća inferiorno, Ribama dobro ide. Ovo je dnevni horoskop za 31. januar 2023. godine.

OVAN
POSAO – Primjećujete da novi poslovni događaji unose laganu pometnju u vaše okruženje. Umjesto da se nadmudrujete sa nesitomišljenicima, bolje je da povučete konkretnan potez.
LJUBAV – Voljena osoba analizira vaše ponašanje i pronalazi različite zamjerke, ali vi nemate dovoljno strpljenja da saslušate kritiku.
ZDRAVLJE – Moguća temperatura.

BIK
POSAO – Potrebne su vam pouzdane informacije kako biste jasnije definisali svoje dugoročnije ciljeve u poslovnoj saradnji. Imate pozitivnu ulogu u zajedničkoj akciji.
LJUBAV – Nema potrebe da potiskujete svoja osjećanja ili namjere. Partner dobro zna na koji način može da vas obraduje ili da vam ugodi.
ZDRAVLJE – Zadovoljavajuće.

BLIZANCI
POSAO – Nemojte oklijevati pred različitim poslovnim izazovima koje predlažu vaši saradnici. Dovoljno ste sposobni da prevaziđete prosječna mjerila i da efikasno ostvarite svoje ciljeve.
LJUBAV – Uvijek postoji dobar način da obradujete ili usrećite voljenu osobu, a to bi vam u ovom trenutku baš dobro došlo. Postupite onako kao što osjećate.
ZDRAVLJE – Nema promjena

RAK
POSAO – Neko u vama podstiče kreativnu energiju i dodatnu motivaciju za posao kojim se bavite. Vaša okolina ima pozitivnu ulogu u različitim situacijama. Imate dobro rješenje za sve tekuće probleme.
LJUBAV – Ne možete da odolite pred novim emotivnim izazovima. Djelujete šarmantno i privlačno na partnera i znate vješto da zavedete osobu koja vam se dopada.
ZDRAVLJE – Provjerite krvnu sliku.

LAV
POSAO – Nalazite se u trendu i ispred drugih. Odgovorite afirmativno na nove ideje koje predlažu vaši saradnici. Ako želite da sve funkcioniše na skoro besprijekoran način, potrebni su vam dobra volja i određeni profesionalni maniri.
LJUBAV – Postavljate pogrešna pitanja i vršite emotivni pritisak na voljenu osobu. Bolje je da smireno sagledate zajednička rješenja.

Čitaj još:   STRAVIČNI PRIZORI SA LICA MJESTA: Od udara groma u istom danu poginule čak 83 osobe... (video)

ZDRAVLJE – Uzimajte vitamine.

DJEVICA
POSAO – Suviše lično doživljavate situaciju na poslovnoj sceni i zato pravite pogrešnu procjenu. Pažljivije saslušajte nečiji komentar, važno je da izvučete dobru pouku.
LJUBAV – Postajete sumnjičavi dok analizirate partnerovo ponašanje. Čini vam se da bliska osoba djeluje zadovoljno bez dobrog povoda. Preuveličavate zajedničke situacije.
ZDRAVLJE Nervozni ste

VAGA
POSAO – Dobro ste raspoloženi i vjerujete da postoji neki zaobilazan način da efikasno ostvarite ono što drugi ne mogu. Samopouzdanje koje osjećate djeluje pozitivno i na vašu okolinu.
LJUBAV – Djelujete uznemireno i zabrinuto. Imate utisak da nepravedno trpite zbog partnerovog čudnog ponašanja ili odsutnosti.
ZDRAVLJE – Problemi sa varenjem.

ŠKORPIJA
POSAO – Djelujete nestrpljivo, ali pojačana inicijativa sa vaše strane ne donosi pozitivne rezultate i nečiju naklonost. Saradnici očekuju da prihvatite određene ustupke.
LJUBAV – Važno je da učinite ono što osjećate. To će vam donijeti veliko olakšanje. Nema razloga da birate ulogu koja vam ne odgovara.
ZDRAVLJE – Dobro se osjećate.

STRIJELAC
POSAO – Stalo vam je da ostavite dobar utisak na saradnike. Uz briljantnu inteligenciju, pokažite svojoj okolini da posjedujete i druge osobine koje otkrivaju vašu emotivnu stranu ličnosti.
LJUBAV – Planiraje neku interesantnu ili romantičnu zabavu u dvoje. Opustite se u bliskom društvu i uživajte u svom svijetu intime.
ZDRAVLJE – Problemi sa grlom

JARAC
POSAO – Pogađa vas nepravda u poslovnoj saradnji. Međutim, važno je da se stvari završavaju na dobar način. Dovoljno ste umješni da prevaziđete poslovne nesporazume.
LJUBAV – Ponekad treba isključiti razum, jer postoje stvari ili događaji koje ne možete objašnjavati samo na osnovu logičnih pravila. Neka vaša osjećanja progovore.
ZDRAVLJE – Dobro se osjećate.

Čitaj još:   NOVA FRONTALNA PALJBA IZ MOSKVE: Napad na Mila Đukanovića, jer uskraćuje podršku SPC- u... (foto i video)

VODOLIJA
POSAO – Raspolažete sa ubjedljivim dokazima, ali nekome od saradnika nije stalo da istina ispliva na vidjelo. Nemojte očekivati pretjeranu podršku u svojoj okolini.
LJUBAV – Suviše vas pogađa nečije ponašanje ili iznenadna odluka. Trudite se da sačuvate prisebnosti duha i da potisnete svoje emotivno neraspoloženje.
ZDRAVLJE – Bolovi u leđima.

RIBE
POSAO – Neko pokušava da vas navede na svoje rješenje, ali vi ste dovoljno promišljeni i vješto izbjegavate razgovor koji vas obavezuje na dodatni ustupak. Na kraju, pokazaće se da vaša poslovna taktika donosi i bolji efekat.
LJUBAV – Mudro zaobilazite određenu temu ili situaciju koja nije po nečijoj volji. Nemojte potcjenjivati partnerove sposobnosti, nije uvijek sve tako jednostavno.
ZDRAVLJE – Hranite se zdravije.

http://ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more