IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Novi DETALJI svirepog ubistva VIDAKA Vujovića- DRUG GA NAMAMIO U KRVAVU KLOPKU… (foto)

Podgoričanin Novica Đikanović uhapšen je danas zbog sumnje da je pomagač u izvršenju svirepog ubistva Vidaka Vujovića koje se dogodilo prije nekoliko dana u naselju Šteke, na izlazu iz Podgorice ka Cetinju.

Prema nezvaničnim informacijama Portala Standard, Đikanović se sumnjiči da je pomogao juče uhapšen Draženu Vojvodiću da zapale tijelo Vujovića nakon što ga je Vojvodić usmrtio sa tri metka koja su ga pogodili u grudi.

Sumnja se da je Vojvodić 31. marta u vremenskom periodu između 16. i 17.30 časova koristeći odnos povjerenja sa stradalim Vujovićem, došao do njega vozilom golf barskih oznaka i odvezao ga do mjesta Šteke gdje je sa direktnim umišljajem, na podmukao način, namamio oštećenog na pogodno mjesto.

– Sumnja se da ga je Dražen Vojvodić nakon toga upotrebom vatrenog oružja, pištolja marke ‘CZ M57’ cal. 7.62 mm lišio života, ispaljujući u njegovom pravcu najmanje četiri projektila…

Nakon izvršenog krivičnog djela osumnjičeni se udaljio sa lica mjesta, da bi posle izvesnog vremena došao na mjesto izvršenog djela sa drugoosumnjičenim N.Đ., kojom prilikom su zajedno zapaljivom tečnošću polili tijelo oštećenog, sa namjerom uklanjanja materijalnih dokaza ovog djela – navodi se u policijskom saopštenju.

Vidak Vujović Policija je pretresom vozila Vojvodića pronašla pištolj koji je poslat na vještačenje u Forenzički centar u Danilovgradu.

Čitaj još:   SARAJEVO: Uhapšeni zbog napada na novinara... (foto)

Standard saznaje da su policijski službenici prikupili više obavještenja od saslušanih osoba, odradili više poligrafskih testiranja, a izuzeti su i brojni video zapisi sa nadzornih kamera.

Pretresom prostorija koje koristi Đikanović pronađena je puška i municija, zbog čega mu se na teret stavlja i krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja.

Takođe pretresom terena u blizini kuće Đikanovića pronađen je telefon sa oštećenjima za koji se sumnja da pripada ubijenom Vujoviću.

Vojvodić je uhapšen juče nakon što je policija tokom pretresa na Starom Aerodromu u njegovom vozilu pronašla pištolj. Njemu je jutros određeno zadržavanje do 72 sata.

izvor: blic.rs

DRAMA NA CETINJU: Privedena poznata pjevačica iz Srbije, JEDVA JE SMIRILI …

Sandra Valterović, poznatija kao Seksi Sandra, privedena je danas nešto Read more

DOLAZI ZAHLAĐENJE, PADAĆE ŠIROM REGIONA…

ZA  VIKEND u Bosni umjereno do pretežno oblačno vrijeme, a Read more

Eksplodirao parkirani AUDI, djevojku našli PORED VOZILA!!!

Nepoznata djevojka je povređena kada je u Zemunu, oko 2:30h Read more