IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

NOVI DETALJI NAPADA U BARU: Jednom od atletičara iz Sarajeva slomljena vilica i nos, krivične prijave protiv četiri maloljetna huligana… (foto)

Nakon incidenta u Baru, tokom kojeg su napadnuti i povrijeđeni atletičari iz Sarajeva, oglasili su se i iz Uprave policije. Oni su kazali kako su o svemu obaviješteni sinoć u 20: 50 časova, te da je do nasilja došlo u naselju Šušanj...

“Na lice mjesta upućeni su pripadnici Odjeljenja bezbjednosti Bar koji su došli do saznanja da su u događaju učestovali maloljetni državljani Bosne i Hercegovine stari 17 i 14 godina, a koji su prijavili da su u naselju Šušanj, ispred jednog maloprodajnog objekta fizički napadnuti od strane nekoliko njima nepoznatih lica”, istakli su oni.

Maloljetnici su, kako su dodali, upućeni u Hitnu medicinsku pomoć Bar radi ukazivanja ljekarske pomoći, nakon čega su odvedeni u barsku bolnicu.

“Tamo je jednom od oštećenih maloljetnika konstatovana teška tjelesna povreda u vidu preloma nosa i vilične kosti, te je transportovan u Klinički centar Crne Gore na dalju hospitalizaciju. Policija je preduzela niz aktivnosti u cilju rasvjetljavanja ovog događaja i identifikacije lica koja su napala maloljetne strane državljane, te identifikovali četiri maloljetna licaiz Bara od kojih su prikupljena obavještenja na zapisnik”, dodali su oni.

Čitaj još:   TAKAV JE BIO MARKO VEŠOVIĆ: BOSNU branio od Crne Gore, a CRNU GORU tako što je Bosnu branio od nje, zadnje dane proveo u staračkom domu u sarajevskom predgrađu... (foto, video)

Sa događajem je upoznat tužilac za maloljetnike u Osnovnom državnom tužilaštvu u Baru.

“Po njegovom nalogu će protiv dva maloljetnika stara 15 i dva maloljetnika stara 17 godina, svi iz Bara, biti podnijeta krivična prijava zbog sumnje da su izvršili krivično djelo nasilničko ponašanje u sticaju sa krivičnim djelom teška tjelesna povreda”, dodali su iz UP.

Jedan od napadnutih mladića je sin novinarke Arduane Pribinje, koja je ovu informaciju prenijela na svom Twitter profilu.

“Grupa od 5 huligana sinoć u Baru napala dvojicu mladih sportista AK Sarajevo, koji su u Crnu Goru stigli na sportske pripreme. Moj Harun, kojem su glavu razbili metalnom šipkom je još dobro prošao. Njegov drug Alija ima višestruku frakturu jabučne kosti”, napisala je.

Pribinja je dodala da ju je kontaktirao predsjednik Opštine Bar, Dušan Raičević koji se izvinio se zbog incidenta.

Huligani koji su napali atletičare AK Sarajevo uhapšeni su i nad njima se provodi kriminalistička obrada, javlja Klix.

Čitaj još:   ALARM IZ BANJA LUKE: "Imamo još 48 sati ispred nas, za odbranu domovine!" (foto, vıdeo)

izvor: SB

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

SAMO DA NAM BUDE VEDRO! Očekuje nas fenomenalan NEBESKI SPEKTAKL!!!

Kiša takozvanih Perseida, odnosno meteorskih rojeva, specifična je po meteorima Read more

Nasrnuo nožem na policiju, policajac ga upucao!!!

Nesvakidašnji incident u Hrvatskoj... Kako je objavila zagrebačka policija, danas oko Read more

DRAMA NA CETINJU: Privedena poznata pjevačica iz Srbije, JEDVA JE SMIRILI …

Sandra Valterović, poznatija kao Seksi Sandra, privedena je danas nešto Read more