IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

“Sraman snimak”: Napadač na bh. sportiste ponosan na učinjeno- ”Jednom je slomljen nos, drugom su napukle kosti, znači bilo je haos” (foto, video)

Na društvenim mrežama pojavio se snimak na kojem se navodno nalazi jedan od maloljetnika osumnjičenih da su napali mlade atletičare iz Bosne i Hercegovine, u barskom naselju Šušanj.

Kako se može vidjeti na snimku, mladić se nalazi u policijskoj stanici u Baru, koristi mobilni telefon i kako se pretpostavlja, šalje video poruku nepoznatoj osobi.

– Evo brate u stanici sam ođe od 12 i po. Čekam da završim, pa da idem kući. Ipak nismo prošli nekažnjeno. Ovi momci su u Podgorici završili, dvojica. Jednom slomljen nos, drugom napukle kosti. Znači haos – rekao je osumnjičeni maloljetnik na snimku.

Podsjećamo, mladi atletičari iz Bosne i Hercegovine (17 i 14 godina) povrijeđeni su u subotu veče, u barskom naselju Šušanj, kada ih je napala grupa madića.

Čitaj još:   Oči Sabine Mujkić... (foto)

Jednom od mladića konstatovana je teška tjelesna povreda u vidu preloma nosa i vilične kosti zbog čega je iz Bara upućen u Podgorici na dalju hospitalizaciju.

Policija je lišila slobode četiri maloljetnika iz Bara koji su učestvovali u incidentu i oni će krivično odgovarati za napad na dvojicu mladića iz Sarajeva. Ranije danas, barska policija uhapsilaje i Božidara Kaluđerovića(18) zbog sumnje da je učestvovao u prebijanju dvojice maloljetnih sportista iz Sarajeva.

izvor: pobjeda.me

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Nasrnuo nožem na policiju, policajac ga upucao!!!

Nesvakidašnji incident u Hrvatskoj... Kako je objavila zagrebačka policija, danas oko Read more

DRAMA NA CETINJU: Privedena poznata pjevačica iz Srbije, JEDVA JE SMIRILI …

Sandra Valterović, poznatija kao Seksi Sandra, privedena je danas nešto Read more